Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg senki az ismerkedési céljaimat?
30 éves vagyok, 23 éves koromtól indult be a szexuális életem és nagyon ritkán sikerül partnert találnom. Elfogadom, hogy szerencsétlen vagyok.
Viszont azt nem fogadom el mikor ilyeneket mondanak: 30 évesen már nem kalandozni kéne, hanem komoly kapcsolat, normális nő, gyerek, ház, autó stb. Ezektől így kiráz a hideg. Nekem normális = unalmas.
Én élni szeretnék és szexelni. Ha nem fogok, mert nem sikerül akkor is inkább egyedül.
Egy átlag (nem szerencsétlen férfi) úgy éli az életét, hogy a jó dolgok (szex orrba szájba, mindig mindenkivel) után jön az hogy megállapodik és jönnek a rossz dolgok a házasság és a gyerek.
Gondolom egy idő után valami átkattan a fejükben.
De amég nekem nem volt meg az első lépcsőfok addig nem akarok a 2.-ra lépni és valamiért ezt soha senki nem érti meg.
Laza bohém életet élek annak ellenére, hogy a nőknél nem vagyok sikeres. Nincs okom a panaszra, nem spórolok, a mának élek. Mondják ezt a lakást is, de sanszos hogy nem lesz gyerekem a sírba meg nem viszem magammal.
Voltam prostinál is már, miért ne?
Férjes asszonnyal is voltam már.
Velem kitolt az élet, hogy elvette a fiatalkoromat, én sem leszek tekintettel másra.
Mert okoskodnak és úgy beszélnek mintha könnyű lenne az élet.
Vagyis mindenkinek olyan könnyű lenne mint nekik.
Nekem gyerekkoromban nem volt mit enni.
Nem igaz, egy gyerek nem tudja még a saját életét irányítani.
Kb. 18-20 éves kortól van az, hogy a saját cselekedetei által jut előre az ember, előtte csak a gazdag szülők gyerekei jutnak előre.
Másban lehet behozni a lemaradást, de szexualitásban ez a hátrány exponenciálisan nő :(
#4 buta vagy.
Ha van jövedelmed és van kiadásot és a kiadásot kevesebb mint a bevétel akkor nem fogsz tönkre menni, de egy gyereknek máshogy van ez, főleg amikor szórakozni járnak és a szülőknek nincs pénze.
Te most csak benyöktél egy mondatot és az enyémből is csak egy kiragadott mondatra reagáltál.
A másik meg hogy aki akar dolgozni az talál munkát még ha sz.r is.
Majd megállapodsz megkomolyodsz. :-)
Jön egy nő az életedbe akitől többet akarsz akivel jó lenni.
Lehet holnap lehet 1 év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!