Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire negatív dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire negatív dolog egy nőnél, ha egy férfinek nincs kocsija?

Figyelt kérdés
Főleg tiktokon megy ez a pontozás hogy pl. tízpertíz de nincs kocsija és ilyen kettő hármakat adnak a nők. Oké hogy fontos hogy ugye a nőt kényeztesse, a nőt királynőként kezelje a férfit és azt már csak kocsival lehet megtenni. De tényleg ez a legfontosabb egy férfinél, nem lehet jó ember, jót beszélgetni vele, szeretni és társai hogy, ha nincs kocsija?
2023. márc. 10. 09:12
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:

Felnőtty:)

Bocsi az elütésekért

2023. márc. 10. 10:17
 22/50 anonim ***** válasza:
20. Ebből is látszik, hogy a környezet mennyit számít. A falusiaknak, kisvárosiaknak nyilván sokkal fontosabb az autó, mint a pestieknek vagy nagyvárosiaknak.
2023. márc. 10. 10:18
 23/50 anonim ***** válasza:
0%

Én màr eleve abba születtek bele hogy a korhazbol kocsival vittek haza. Egy férfiképbe nálam ez alap.

Lehet valakit végigcűgöltek a városon villamoson (habár nemsok gyereket látok tömegkozlekedésen...), és a gumicsizmához szokott, hát én nem.

De itt mindig lepontozzák azt ha vki igényesebb :D

2023. márc. 10. 10:20
 24/50 anonim ***** válasza:
*születtem bele
2023. márc. 10. 10:20
 25/50 anonim ***** válasza:
Aki felnőtt férfi létére egy kocsitartás szintre sem képes eljutni, az családot hogy akarna egyaltalán? Mit tud az letenni az asztalra?
2023. márc. 10. 10:21
 26/50 anonim ***** válasza:
Pedig a tömegközlekedés tele van kölykökkel, de újszülötteket valószínűleg taxival, vagy családi segítséggel visznek haza.
2023. márc. 10. 10:22
 27/50 anonim ***** válasza:

Tengapelőtt:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Tegnap:

https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1216..

Most vagy valaki képtelen leakadni a témáról és rendre újra és újra felteszi ezt a kérdést, vagy valami tik-tok influencerke benyögte, hogy neki alap az autó és azóta ezen vergődnek az erre fogékonyak. Én előbbire tippelek.

2023. márc. 10. 10:27
 28/50 anonim ***** válasza:
80%
Ezt tiktokon láttad. Tiktokon nem nők hanem plázacicák vannak. A nőknek nem számít, ha kiscicák érdekelnek akkor viszont vegyél egyet jó gyorsan.
 29/50 anonim ***** válasza:

Ja meg babakocsival végig, es úgy, hogy a tetején van a másik kölyök meg a szatyor is:D

Hát lehet így is élni, nem ítelkezem én.

De én kihagynám lehetőleg.

30/50 anonim ***** válasza:
100%
25 én kocsi helyett egy újépítésű lakóparki lakást önerőre.
2023. márc. 10. 10:28
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!