Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire negatív dolog egy nőnél, ha egy férfinek nincs kocsija?
Figyelt kérdés
Főleg tiktokon megy ez a pontozás hogy pl. tízpertíz de nincs kocsija és ilyen kettő hármakat adnak a nők. Oké hogy fontos hogy ugye a nőt kényeztesse, a nőt királynőként kezelje a férfit és azt már csak kocsival lehet megtenni. De tényleg ez a legfontosabb egy férfinél, nem lehet jó ember, jót beszélgetni vele, szeretni és társai hogy, ha nincs kocsija?2023. márc. 10. 09:12
2/50 anonim válasza:
Szerintem normális nőknél nem probléma. Nekem konkrétan sose volt olyan pasim akinek autója lett volna. Sosem volt szempont. A férjemnek sincs, nem volt és nem is lesz kocsija. Jogosítványunk sincs.
3/50 anonim válasza:
Páromnak sincs, jogsija se , nem érddkelt.
4/50 anonim válasza:
Van, akinek igen, van akinek nem. Nekem pl nem számít, mert van saját kocsim, amit közösen használunk már kb 2 éve, mert előtte még jogsija sem volt barátomnak. Szóval engem nem izgatott egyáltalán és most sem érdekel.
5/50 anonim válasza:
A nőknek az számít, hogy jól nézzen ki a férfi és pont.
Vagy legyen nagyon pénzes ha nem néz ki jól.
Nincs átmenet.
6/50 anonim válasza:
Fun fact: négy barátnőm kapcsolatában is úgy alakult, hogy csak a csak vezet, értelemszerűen a párjaiknak jogsi hiányában autó sincs. A lőtéri kutyàt nem érdekli.
8/50 anonim válasza:
Aha hát persze 5, pont amiatt van több millió átlagos meg csúnya, nem pénzes pasinak barátnője, felesége, családja, mert nincs átmenet és mindenkinek a jóképű és/vagy pénzes férfi kell....🤦🏻♀️Hagyjuk már de tényleg.
10/50 anonim válasza:
Annyira leszarom hogy van e autod vagy nincs. Ha kell, veszek en vagy veszunk egyutt.
30/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!