Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire negatív dolog egy nőnél, ha egy férfinek nincs kocsija?
Eleve Tiktok...
Nem vagyok az az ember, aki zsigerből köpköd egy platformot, tiktokon is biztos vannak értelmes tartalmak, de 90%-ban amik ott vannak, azok rohadtul nem értelmesek. Sőt, többségük kifejezetten káros. Rosszabb, mint az Instagram, pedig ott is aztán megy a felszínesség, meg a "kirakat". Az ilyen tiktok-videóknak egyetlen célja a nézettség generálása. Ahhoz pedig sablonos, hangzatos, és "ütős", ugyanakkor rémesen egyszerű közlendő kell. Nem azok a videók lesznek a legnézettebbek, amik a valódi, őszinte szerelemről szólnak. Dehogy. Hanem azok, ahol megcsinált műnők egy rémesen torz, és felszínes skálán "értékelnek" olyanokat, akikről kb. semmit nem tudnak. Szóval ennek tudatában nézd ezeket a ptimitív videókat.
Életképes csak akkor lehet valaki ha van kocsija? Hagyjuk már...
Nő vagyok, nincs kocsija a páromnak mégis jól elvagyunk a gyerekkel. Szerinted régen hogyan nevelték a gyerekeket? Autóval? A nagymamámnak se volt mégis felnőtt anyám.
En irtam, h anélkul is lehet élni persze. lsd babakocsis szatyor es kölykök cűgölése végig a városon.
Csak nem mindenki akar így élni. Meg vonatozni kiskölykökkel nyaralani 10 bőrönddel szerencsétlenkedve. Még a cigók se csinálják ezt. Még nekik is van kocsijuk:D
De persze mindenkinek szive joga ugy élni ahogy akar. Nomád életmódot is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!