Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire negatív dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire negatív dolog egy nőnél, ha egy férfinek nincs kocsija?

Figyelt kérdés
Főleg tiktokon megy ez a pontozás hogy pl. tízpertíz de nincs kocsija és ilyen kettő hármakat adnak a nők. Oké hogy fontos hogy ugye a nőt kényeztesse, a nőt királynőként kezelje a férfit és azt már csak kocsival lehet megtenni. De tényleg ez a legfontosabb egy férfinél, nem lehet jó ember, jót beszélgetni vele, szeretni és társai hogy, ha nincs kocsija?
2023. márc. 10. 09:12
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
40 akkor te főnyeremény lehetsz!
2023. márc. 10. 11:04
 42/50 anonim ***** válasza:
36%
Lehet itt hazudozni, de kocsi=szabadság.
2023. márc. 10. 12:15
 43/50 anonim ***** válasza:
Én csak sajnálni tudlak ha egy autó jelenti neked a szabadságot.
2023. márc. 10. 12:24
 44/50 anonim ***** válasza:
32%
Egyetértek szabadságot és biztonságot jelent. Nem szeretnék egy beteg hányós gyerekkel biciklivel vagy gyalog túrázni az orvoshoz vagy egy taxiban szabadkozni azért mert összehányta. Egy felelős embernek van jogosítványa és kocsija az más kérdés, hogy nem kell mindenhova azzal menni egyáltalán mi sem tesszük, ahová lehet gyalog megyünk.
2023. márc. 10. 12:30
 45/50 anonim ***** válasza:
30%
Életem legjobb nőjét biciklizés közben ismertem meg, dugtam meg.Van autóm is, abban is lekúrtam.
2023. márc. 10. 13:01
 46/50 anonim ***** válasza:
31%
De lehet jo ember, jó beszelgeto partner is, csak ha nincs kocsija, nem egymást keressuk. Én szeretem, ha a férfi a tenyeren hordoz, (van autom) de elvárom, hogy a pasinak is legyem
2023. márc. 10. 14:50
 47/50 anonim ***** válasza:

Nem akarok gyereket, de nem értem, hogy anya nem elég? Rengeteg háztartás van, ahol csak apa tud vezetni, az miért más, ha csak anya tud?

Engem anyum egyedül nevelt sokáig, és mindenhova elvitt autóval, nem kellett fasz hozzá, hogy tudjon vezetni.

2023. márc. 10. 14:55
 48/50 anonim ***** válasza:
0%

47

Nem. Anya nem elég! Milyen már, hogy apának nincs? Fel sem tudnék nézni egy.ilyen férfire. Plusz elég illuziorombolo randizaskor is, ha csak nekem van, es mindenhova csak az enyemmel tudunk menni, mert te nem tudtál megtanulni vezetni. (Ha anyagi okai vannak, akkor meg azert nem egymást keressuk)

2023. márc. 10. 14:59
 49/50 anonim ***** válasza:
100%
Az nem illúzióromboló, ha csak a faszi tud vezetni?
2023. márc. 10. 15:02
 50/50 anonim ***** válasza:

49

Szerintem az is. (Részemről az lenne) én magamtól elvárom!

2023. márc. 10. 15:17
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!