Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban igaz hogy minden nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban igaz hogy minden nő kinő abból a korból egyszer, hogy csak a szépfiúk tetszenek nekik? A lányok többsége hogy mond le arról hogy ilyen pasival legyen, miközben minden nap látja hogy ilyen is van?

Figyelt kérdés

Mi az a kor amikor végre minden nő kinő ebből? Meddig kell erre várni?

Azért fontos, mert idén lettem 31 és beleegyeztem a találkozóba egy férfivel akivel minden stimmel csak sajnos külsőleg egyáltalán nem jön be és egy kicsit sem vonzódom hozzá.

Viszont mivel látom hogy a nők többsége belemegy házasságba, kapcsolatba olyan férfival aki nagyon nem vonzó, így elhatároztam hogy nem várok tovább és belemegyek ebbe a kapcsolatba.

Viszont nagyon rosszul érzem magam... egyszerűen ahogy egyre inkább közeleg a találkozó napja, egyre nagyobb a gyomorgörcsöm és nem sikerül legyőzni.

Borzalmasan érzem magam, hogy 31 évesen ilyen válogatós vagyok, miközben sok lány akit ismerek meg akiket nem ismerek már rég együtt vannak olyan férfiakkal akikkel pár hete találkoztak és rendkívül messze vannak a szép embertől.

Szóval, meddig tart még ez a “gyerekes” korszak nálam? A korom ellenére.

Ezzel a férfivel kapcsolatban már akkor felmerült bennem hogy össze kellene vele jönnöm mikor találkoztunk.

Értelmes, sportos, vannak közös hobbijaink, nagyon kedves velem és nagyon kitartó volt. Tehát tökéletes akár férjjelölt is lehetne.

Az egyetlen hibája hogy egy kicsit sem vonz. Én már az ételekkel is így vagyok, volt drága rendelt kaját kellett kidobnom, mert képtelen voltam megenni... sajnos a fizikai érintés ez még ezerszer fokozottabb.

Szóval várhatom hogy hamarosan kinövök ebből, vagy mit tegyek hogy vonzódjak hozzá?

Azért merem megkérdezni, mert jelenleg is ismerek több lányt aki ennél a férfinél rosszabb külsejű pasival van és képes erre. Hogy kell?

ma 13:20
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
59%

Azt, hogy nem "A szépfiú"/ legmenőbb srác tetszhet csak, mert mit szólnak a barátnők, az olyan 14-15 éves koromban nőttem ki.

16 éves koromtól több olyan srác is tetszett, akik hagyományos módon vagy az átlag számára nem voltak vonzóak, de számomra igen. (Gondolok itt arra, hogy vonzódtam az osztály fura srácához is például, de tetszett a kövér vidéki srác is stb)

Azt, hogy olyannal legyél, aki nem vonz, az remélem soha nem jön el. Nem is kell olyannal összejönni.

Egyszerűen vonzó tud lenni az is, aki nem hagyományosan szép (pl gondolj a rengeteg Harry Potter fanfictionre, amelyek Pitonról -görbe orrú középkorú tanár- szólnak. Nem tudom amúgy miért ez a példa ugrott be, de mostmár mindegy). Nem csak a külső tud vonzó lenni. Illetve a nem szokványos külső is tud vonzó lenni.

Kicsit gyanakszom, hogy ez egy kamu kérdés és nem is nő írta, de minedegy.

23N (Boldog kapcsolatban élek, ne írjatok rám)

ma 13:28
 2/25 anonim ***** válasza:
86%
A szépfiúk és aközött, hogy neked egyáltalán nem jön be, van egy nagy átmenetet. Ha egyáltalán nem jön be, akkor 60 évesenn se ismerkedj vele.
ma 13:29
 3/25 anonim ***** válasza:
81%

"Kicsit gyanakszom, hogy ez egy kamu kérdés és nem is nő írta, de minedegy."

Ez miért lenne kamu kérdés? Sokak életében egy valós dilemma, hogy találkozol valakivel, akivel papíron minden stimmel, csak pont a fizikai vonzalom hiányzik. Másrészt ott van benned, hogy ha egy másik ember társaként érzed az életedet teljes értékűnek, akkor nem válogathatsz örökké.

ma 13:34
 4/25 anonim ***** válasza:
82%

Lehet, hogy a lányoknak, akikről beszélsz, pont, hogy tetszik a párjuk külseje, nem vagyunk egyformák. Talán neked nem az eseteid ezek a férfiak, de másnak előfordulhat, hogy azok.

Vagy úgy vannak vele, ahogy én. 22 éves nő vagyok, de egyáltalán nem érdekel a külső. Felőlem aztán kinézhet a férfi bárhogy, ha a személyes higéiniája rendben van, csak bánjon velem kedvesen és érezzem, hogy tetszem neki. Mert egy társra vágyok, akivel szerethetjük egymást, ezt pedig nem a külső határozza meg.

ma 13:35
 5/25 anonim ***** válasza:
72%
4-es vagyok. Azt viszont hozzátenném, hogy ilyen téren sem vagyunk egyformák. Engem le tud venni egy férfi a lábamról azzal, ha kedvesen, úriemberként viselkedik, de ha neked igenis számít a külső, akkor számít, nem tudsz vele mit tenni. Esetleg annyit javasolnék, hogy még ha nem is abszolút az eseted egy férfi, aki próbál neked udvarolni, próbáld meg megismerni, hátha meg tud benned mozgatni valamit. De olyan nincs, hogy valaki örök életre egyedül maradjon, lehet, csak türelmesnek kell lenned.
ma 13:38
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Hátha neked a tipikus szépfiúk tetszenek egyes egyedül meg mint a Zac Effron (jól írtam a nevét? :D) és társai akkor szerintem tudatalatt nem akarsz csalódni és az elérhetetlen után vágyakozol. Tudod, hogy úgysem lenne belőle semmi. Persze párkapcsolatot akarsz, de azzal is tisztában vagy, hogy nem tudsz olyan hatalmasat csalódni olyan valakiben aki nem vonz, nem vagy belé szerelmes.

Ebből adódóan lehet elkötelezettségi zavar a válasz (vagy valami hasonló) és én pszichológushoz mennék a helyedben.

ma 13:39
 7/25 anonim ***** válasza:

Átérzem a helyzetedet! Harmincas nőként én is azt látom, hogy sokaknak úgy is megy a dolog, ha alapvetően nem vonzódnak ahhoz a férfihoz, akit választottak. De ők ilyenek, én meg másmilyen.

Szerintem is van átmenet a szépfiú meg a taszító között. Olyan is volt már, hogy valaki csak több idő után tetszett meg külsőre is, a belső tulajdonságai miatt, addig nem figyeltem fel rá.

Olyan viszont nem volt, hogy taszításból vonzás alakult volna ki... És ez olyan is volt már, aki amúgy külsőre jól nézett ki, de a testszaga nem tetszett. Szerintem ha elég időt adtál erre, és mégsem alakult ki, akkor nem érdemes tovább próbálkozni. Ennek semmi értelme, hogy fizikálisan rosszul vagy tőle, ki fogsz készülni tőle. Ez persze tudom nehéz lehet úgy, hogy racionálisan stimmelnének a dolgok.

Jó tanácsot nehéz adni, mert én is keresgélek még, de talán az, hogy próbálj jobban bízni magadban és a sorsban, hogy találsz olyat, aki iránt vonzalom is lesz.

ma 13:41
 8/25 anonim ***** válasza:
53%
Jancsika ma is alkotott egy kamu kérdést. Ügyes vagy.
 9/25 anonim ***** válasza:
72%

#3 Azért mert könnyebben feltételezem egy elkeseredett férfiről, hogy kiír egy kérdést arról mikor lesz végre esélye, mint egy 30-as nőről, aki nem érzett még vonzalmat olyan felé, aki nem az a tipikus szépfiú, vagy barátnőivel nem beszélt erről. Furcsa, mert nekem ez megvolt évekkel ezelőtt és egy tizessel fiatalabb vagyok. Egyáltalán nem tartom magam tapasztaltnak.

Látod a #4-es válaszoló is hasonlóan van, pedig 22 éves.

10/25 anonim ***** válasza:

Nem vagyunk egyformák, nekem pl a Zac Efron típusú pasik nem jönnek be. Meg az ilyen tipikus "szépfiúk", modellek.

Az, hogy valaki számodra nem vonzó emberrel van, attól még számára valószínűleg vonzó.

Arról ne mondj le semmilyen korban, hogy olyannal legyél, aki neked megfelelő, aki neked tetszik, aki megmozgat stb.

ma 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!