Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményem szerint az emberek döntő többségének a barna hajú és szemű nők tetszenek, ez miért van így?
Nekem is a mélybarna, sötét szemű és barnás hajú nők jönnek inkább be, nem mint pl. a régebbi korok nagy ideálja, a szőke haj kék szem...
Példának Emma Watson-t tudnám hozni, ezen a képen nagyon látni, mi az ideám, még a kicsit szeplős arc is (különösen) bejön, bár ez szerintem sokaknak nem.
Van valami "tudományos" alapja? Valami belső késztetés, hogy az az ideális? Evolúciós magyarázata lenne?
Valódi okai érdekelnének, nem az hogy "csak, mert".
Nincs tudományos alapja, mert nem igaz.
Az, hogy neked ez tetszik, egyéni ízlés dolga. Sokaknak meg a sötét hajú kék szemű, vagy épp szőke kék szemű, vagy fekete zöld szemű, vagy szőke barna szemű, stb.
Ráadásul kb országonként más a szépség "ideál", azon belül meg egyénileg jelenetős a szórás.
Miért kell lepontozni azt, aki merészel kicsit is érvelni mellettem? Itt mindenki a kérdező ellensége? Lehet tévedtem, de szerintem nagyobb azok aránya akik az említett kinézetet kedvelik. Nem magamból indulok ki, olvastam is róla, meg azért ha a párokat is megnézitek.
Bár olvastam itt a gyk-n is, hogy európában eleve dominál ez a haj- és szemszín.
A sötét színek és tónusok optikailag öregítenek, érettebb, határozottabb hatást keltenek.
A világos fiatalít és kevésbé húzza meg a test kontúrjait.
Mindenkinel más tetszik, nekem pl a fiatal(os); üde kisugárzás, a pasim fehér bőrű, kékszemű, vörös és egy tizest letagadhatna, másnak az izzó szemű kreolok.
"A világos fiatalít"
erről elfelejtettek szólni Wayne Rooney-nak
úgy néz ki, mint a saját nagyapja, közben még 40 éves sincs
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!