Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Véleményem szerint az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményem szerint az emberek döntő többségének a barna hajú és szemű nők tetszenek, ez miért van így?

Figyelt kérdés

Nekem is a mélybarna, sötét szemű és barnás hajú nők jönnek inkább be, nem mint pl. a régebbi korok nagy ideálja, a szőke haj kék szem...

Példának Emma Watson-t tudnám hozni, ezen a képen nagyon látni, mi az ideám, még a kicsit szeplős arc is (különösen) bejön, bár ez szerintem sokaknak nem.

[link]

Van valami "tudományos" alapja? Valami belső késztetés, hogy az az ideális? Evolúciós magyarázata lenne?

Valódi okai érdekelnének, nem az hogy "csak, mert".

2022. ápr. 25. 14:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10. 39 eves .. mondjuk mindig tobbnek nezett ki..
júl. 21. 22:27
 12/12 anonim ***** válasza:

nekem így is tetszik :))

júl. 21. 22:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!