Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban igaz hogy minden nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban igaz hogy minden nő kinő abból a korból egyszer, hogy csak a szépfiúk tetszenek nekik? A lányok többsége hogy mond le arról hogy ilyen pasival legyen, miközben minden nap látja hogy ilyen is van?

Figyelt kérdés

Mi az a kor amikor végre minden nő kinő ebből? Meddig kell erre várni?

Azért fontos, mert idén lettem 31 és beleegyeztem a találkozóba egy férfivel akivel minden stimmel csak sajnos külsőleg egyáltalán nem jön be és egy kicsit sem vonzódom hozzá.

Viszont mivel látom hogy a nők többsége belemegy házasságba, kapcsolatba olyan férfival aki nagyon nem vonzó, így elhatároztam hogy nem várok tovább és belemegyek ebbe a kapcsolatba.

Viszont nagyon rosszul érzem magam... egyszerűen ahogy egyre inkább közeleg a találkozó napja, egyre nagyobb a gyomorgörcsöm és nem sikerül legyőzni.

Borzalmasan érzem magam, hogy 31 évesen ilyen válogatós vagyok, miközben sok lány akit ismerek meg akiket nem ismerek már rég együtt vannak olyan férfiakkal akikkel pár hete találkoztak és rendkívül messze vannak a szép embertől.

Szóval, meddig tart még ez a “gyerekes” korszak nálam? A korom ellenére.

Ezzel a férfivel kapcsolatban már akkor felmerült bennem hogy össze kellene vele jönnöm mikor találkoztunk.

Értelmes, sportos, vannak közös hobbijaink, nagyon kedves velem és nagyon kitartó volt. Tehát tökéletes akár férjjelölt is lehetne.

Az egyetlen hibája hogy egy kicsit sem vonz. Én már az ételekkel is így vagyok, volt drága rendelt kaját kellett kidobnom, mert képtelen voltam megenni... sajnos a fizikai érintés ez még ezerszer fokozottabb.

Szóval várhatom hogy hamarosan kinövök ebből, vagy mit tegyek hogy vonzódjak hozzá?

Azért merem megkérdezni, mert jelenleg is ismerek több lányt aki ennél a férfinél rosszabb külsejű pasival van és képes erre. Hogy kell?

tegnap 13:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem is kamu.

"beleegyeztem a találkozóba"

Ilyent nő nem ír. Nem "beleegyezik".

Még igazi randi sem volt, de már "belemegy a kapcsolatba" :D

Egy igazi nő nem tartja "gyerekes korszaknak" azt, hogy olyan férfit keres, akihez vonzódik. És borzalmasan sem érzi magát emiatt.

Inkább valami incel elképzelés, hogy 30 felett hirtelen minden mindegy, csak legyen valaki.

tegnap 15:07
 22/26 anonim ***** válasza:

18

Egyetértek!

tegnap 16:12
 23/26 anonim ***** válasza:
Nekem sosem tetszettek a tipikus szépfiúk.
tegnap 16:58
 24/26 anonim ***** válasza:
72%
A szepseg relativ. A baratnoid nyilvan vonzodnak a parjukhoz ,nekik bejon a parjuk. Azert mert szerinted nem vonzoak ok talalhatjak annak.
tegnap 17:56
 25/26 anonim ***** válasza:
Nem ki novik csak egyes nok inkabb a jo egzisztenciaju de kevesbe elonyos kulseju ferfit valasztjak mert fontosabb nekik a kenyelem, masnak meg fontosabb egy valos szeretet alapu kapcsolat ahol lehet nem jarnak havi 4 xer nyaralni kulfoldre meg minden nap eterembe , de lagalabb oszinten es boldognak fekszenek le es kellnek fel.
tegnap 18:27
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy nem élted ki magad eddig? Hogy megtapasztalhattad, hogy a neked tetsző szépfiúknak másban vannak hiányosságai? Én férfiként ugyanebben a helyzetben vagyok. Leginkább a nagyon szép lányok tetszenek, illetve vannak még azok, akikben valami megfog külsőre, de tudom, hogy másoknak annyira nem tetszenek. Szerintem azokra érdemes hajtani.
tegnap 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!