Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban igaz hogy minden nő kinő abból a korból egyszer, hogy csak a szépfiúk tetszenek nekik? A lányok többsége hogy mond le arról hogy ilyen pasival legyen, miközben minden nap látja hogy ilyen is van?
Mi az a kor amikor végre minden nő kinő ebből? Meddig kell erre várni?
Azért fontos, mert idén lettem 31 és beleegyeztem a találkozóba egy férfivel akivel minden stimmel csak sajnos külsőleg egyáltalán nem jön be és egy kicsit sem vonzódom hozzá.
Viszont mivel látom hogy a nők többsége belemegy házasságba, kapcsolatba olyan férfival aki nagyon nem vonzó, így elhatároztam hogy nem várok tovább és belemegyek ebbe a kapcsolatba.
Viszont nagyon rosszul érzem magam... egyszerűen ahogy egyre inkább közeleg a találkozó napja, egyre nagyobb a gyomorgörcsöm és nem sikerül legyőzni.
Borzalmasan érzem magam, hogy 31 évesen ilyen válogatós vagyok, miközben sok lány akit ismerek meg akiket nem ismerek már rég együtt vannak olyan férfiakkal akikkel pár hete találkoztak és rendkívül messze vannak a szép embertől.
Szóval, meddig tart még ez a “gyerekes” korszak nálam? A korom ellenére.
Ezzel a férfivel kapcsolatban már akkor felmerült bennem hogy össze kellene vele jönnöm mikor találkoztunk.
Értelmes, sportos, vannak közös hobbijaink, nagyon kedves velem és nagyon kitartó volt. Tehát tökéletes akár férjjelölt is lehetne.
Az egyetlen hibája hogy egy kicsit sem vonz. Én már az ételekkel is így vagyok, volt drága rendelt kaját kellett kidobnom, mert képtelen voltam megenni... sajnos a fizikai érintés ez még ezerszer fokozottabb.
Szóval várhatom hogy hamarosan kinövök ebből, vagy mit tegyek hogy vonzódjak hozzá?
Azért merem megkérdezni, mert jelenleg is ismerek több lányt aki ennél a férfinél rosszabb külsejű pasival van és képes erre. Hogy kell?
4
Nem vagyunk egyformák:) Én 36 éves vagyok, és nekem számít a külső. Nem úgy, hogy olyan legyen, hogy kizárólag izmos-magas-kékszemű, hanem hogy számomra(!) vonzó legyen fizikálisan is. Illetve azt sem tudnám elképzelni, hogy egy susogós mackós típussal mutatkoznék, mert az öltözködés is sokat elárul az értelmi szintről, igényességről.
Ez valószínűleg amiatt, mert nagyon vizuális típus vagyok. Nem baj, ha másoknak mások a szempontjai.
Leírom az én történetem. Más lányok, vagy a barátnőim 14 évesen a fiúktól végük volt én meg nem értettem miért amikor olyan idióták voltak mint a tizenéves fiúk általában. Azt hittem, hogy éretlen vagyok, de nem mert 18 évesen kb. még mindig egy fiúbandávól az egyikbe "szerelmes" voltam.
Sose mozgatott meg egy fiú sem.
Jó persze tetszettek idővel, de, hogy most én lángba boruljak olyan nem történt.
22 évesen aztán megismertem az első párom aki megbolondított.
Nem lehet, hogy egyszerűen még nem jött el életedbe a hozzád passzoló férfi? Miért akarod sürgetni és főleg olyan férfival együtt lenni akit mégcsak nem is kívánsz, pláne nem vagy érte oda? Saját magaddal tolsz ki és őt is megbántod bár elmondásod szerint nagyon rendes. Szerintem ne légy önző és használd ki különösen, hogy te is szenvedni fogsz még jobban mint jelenleg. A stressz, görcs csak a kezdet ha vele kezdesz "kapcsolatba".
"Szóval várhatom hogy hamarosan kinövök ebből, vagy mit tegyek hogy vonzódjak hozzá?"
Semmit. Nem tudod magad megerőszakolni. Egy dolog, ha ez vagy az nem annyira tetszik rajta és inkább csak elfogadod (hozzáteszem, pár másodperc alatt mindenki külsején lehet találni ilyen jellemzőt), egy másik dolog, amikor a másik konkrétan taszít külsőre, vagy csak teljesen hidegen hagy. Abból nem lesz működőképes kapcsolat.
"Azért merem megkérdezni, mert jelenleg is ismerek több lányt aki ennél a férfinél rosszabb külsejű pasival van és képes erre. Hogy kell?"
Egyrészt az emberek külső ízlése különbözik,
másrészt párkapcsolatban sok olyan testi dolgot is érzékelsz a másik emberből, amit a hétköznapokban nem,
harmadrészt sok idő után az ember megtanul megalkudni, felfedezni a vonzó testi dolgokat azokban az emberekben, akiknél reális esélye van. De nem az igazi, és inkább már idősebb és régóta megkopóban levő, vagy a tartósan nagyon előnytelen külsejű embereknek megy ez jobban.
És ott van az, amikor valakinek nem számít a külső, de ezt mindig gyanakvással fogadom. Túl gyakran derül ki, hogy miután az illetőnek helyrejön az önértékelése és begyógyulnak a lelki sérülései egy szerető társ mellett, erőteljesen felébred benne az érzés, hogy hát mégiscsak nagyon is számít neki a külső is és találhatna ő sokkal jobbat is.
"Azért mert könnyebben feltételezem egy elkeseredett férfiről, hogy kiír egy kérdést arról mikor lesz végre esélye, mint egy 30-as nőről, aki nem érzett még vonzalmat olyan felé, aki nem az a tipikus szépfiú, vagy barátnőivel nem beszélt erről. Furcsa, mert nekem ez megvolt évekkel ezelőtt és egy tizessel fiatalabb vagyok. Egyáltalán nem tartom magam tapasztaltnak."
Szerintem ez a szépfiús megfogalmazás a kérdésben nem volt a legszerencsésebb, mert elvitte a figyelmet a lényegről. A kifejtés szerint a kérdező nem filmsztáros szépfiúról álmodozik, akár egy 14 éves, hanem szimplán annyi az igénye, hogy vonzódjon a másikhoz külsőleg is.
Leírtad: nem tetszik, nem vonz.
Nem az kell, hogy a másik szépfiú legyen, hanem hogy a hangja, az illata, a látványa vagy akármi beindítson. Hogy vonzzon. Ez nincs, ezért kár erőltetni
"..miközben minden nap látja hogy ilyen is van?"
Én csak a tévében láttam szépfiúkat. Egy kezemen meg tudom számolni hogy személyesen hány jó pasit láttam a 30 évem alatt.
25 éves koromig kitartottam, utána úgy voltam vele hogy úgyse megyek külföldre, tehát a büdös êletben nem fogok szép fiúkat látni. Eltekintettem a külsőségektől mert nem akartam egyedül maradni örökre, és csak a személyiségre vonatkozó kritériáimat tartottam meg. 1 hónap alatt be is pasiztam és azóta vele vagyok. Nem az esetem, nem tartom vonzónak, de legalább személyiségre egyezünk. Külsőre erős 5ös. Taylor Lautner fej Sam Smith testen 😂 a közelemben lévő pasik között kimondottan "szép" még így is.
Amúgy elég szélsőséges az ízlésem. Szépnek tartom pl ; Marilyn Manson, Cillian Murphy, Seth Green, Taemin, TOP a Big Bangből, Henry Cavill..
Borsodban élek 😒😂 Itt ilyeneket nem találni...
"Felszínes vagy azért nem érted."
Mára is kipipálva, hogy felszínesnek címkézhettél valakit, ma is ennyivel többnek-jobbnak érezheted magad másoknál, ügyes vagy.
Százezer forintot tennék rá, hogy ha látnál két büdös koszos hajléktalant egymásra mászni, te is ugyanígy éreznél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!