Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem merek ráírni interenten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek ráírni interenten egy nőre, pedig nem veszítek semmit, mert eddig sem beszéltünk, mitől félek?

Figyelt kérdés

4 éve nem beszéltünk, ma láttam a városba, köszöntem neki, de úgy voltam vele majd odajön, erre nem jött mondom akkor majd szépen ráírok facebookon bevetem a különleges kommunikációs képességem és lenyűgözöm. Szerintem senki nem írt még neki, olyat, hogy " Szia, mizu " ( nem akarok divatot ebből szóval, ne kopizzatok pls).

Ez lenne az irónia része, másik az igazság az lenne, hogy nem mertem oda menni hozzá, nem tudom mit csináljak, írjak e most neki vagy ne, nem vagyok jó társalgásból.. chatgpt meg nem igazán hasznos most nekem. Suliból ismerem, ugyan úgy megszégyenítették, bántották mint engem csak én még azt is elmondhatom, hogy el is vertek így aztán lelki sérült lvl1000 vagyok.

jan. 24. 14:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Nő létére miért ő ment volna oda hozzád? Amúgy egy normálisan megfogalmazott, értelmes ráírással tényleg nem veszíthetsz semmit.
jan. 24. 14:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem, hogy vajon miért ment volna oda hozzád. Milyen sokat képzelsz magadról. Térdre nem kellett volna esnie előtted hülyegyerek? Ne írj neki mert te csak elvársz dolgokat csettintésre és eret vágnál ha az első randin nem rakná szét. XD
jan. 24. 14:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Qz ilyen görcsölésekbol úgyse sülnének ki jó dolgok.

Szerintem pihentesd az egészet.

Majd ha vmi laza formádban leszel akkor irj rá

jan. 24. 14:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Én sem mentem volna oda. Egyértelmű a visszautasítástól félsz, ez mindig ilyen izgalommal tölti el az embert, mert nem tudhatja, mit válaszol ( ha válaszol persze). Mennyire lesz vevő az írásodra, de aki mer az nyer. Most attól mert mondjuk tegyük fel ráírsz valakire és nem ír vissza az nem ciki, az a ciki ha utána nem veszed a lapot és ugyanúgy irogatsz neki. Viszont egy kapcsolathoz kevés, hogy mindketten traumatizálva voltatok a suli miatt. :)
jan. 24. 15:28
 5/6 A kérdező kommentje:

Na, hát. Le is koptatott.

Azért köszi. :)

jan. 24. 16:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Én jeleztem hogy ne írj rá mert nem sülne ebből ki jó dolog most. De lesz.rtad.
jan. 24. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!