Interentes félrevezetés és AI felismerés kurzus, ha lenne, résztvennél? Volt már, hogy beugratott AI?
Figyelt kérdés
Lehet ez bárhol, pl Pinteresten horgolás minta, vagy egy étteremben az étlapon hamis kép.
Esetleg AI által írt könyv megvétele? Recept aminek semmi köze a fotóhoz, bizarr arányok?
dec. 1. 09:20
A kérdező szavazást indított:
Igénybe vennék ilyesmit, meg jó lenne ha lenne jogszabály, hogy ki kell írni ha AI a kép
Szerintem nem kell, bízok benne, hogy látni fogom, hogy AI
Magamnak nem, iskolákban, meg időseknek tanítani kéne ezt
Engem nem érdekel ez az egész
Aki beugrik neki, az meg is érdemli
8 szavazat
1/2 anonim válasza:
Sajnos nem sok értelme volna az ilyennek.
Aki képes felismerni, az nem fog elmenni, aki meg nem, az nem édeklődik a technológia és a mögötte levő dolgok irán és azért nem fog elmenni.
2/2 A kérdező kommentje:
1, Ez tiszta, de ugyanakkor azért szerintem mindenkinek érdeke, hogy ne hazudjanak az arcába. Meg a társadalomnak is, hogy a lakosság tudja mi az igazság...vagy nem.
dec. 1. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!