Érdemes megbocsátani valakinek, aki szándékosan megtévesztett, félrevezetett és átvert?
Figyelt kérdés
Kiderült róla, hogy megfelelési kényszeres patológiás hazudozó2022. máj. 3. 10:45
A kérdező szavazást indított:
Igen, mindenkinek jár egy második lehetőség
Nem, vannak olyan tettek, amiket nem lehet megbocsátani
21 szavazat
1/7 anonim válasza:
Aki egyszer megtett valamit, másodszor is megteszi.
2/7 anonim válasza:
Megbocsátanék, de nem adnék második lehetőséget.
3/7 anonim válasza:
Szerintem azért fontos, hogy mit tett. Az is fontos, hogy neked ő fontos személy-e, vagy csak egy ismerős.
Én megbocsátanék. Nem vagyok haragtartó.
De ha valami súlyosabb dolog történt, akkor biztosan nem szeretném tartani vele a kapcsolatot.
5/7 anonim válasza:
Igen, mert az élet úgyis elrendez dolgokat. Azonban neked akkor vele szemben is jobban résen kell lenned.
6/7 anonim válasza:
Nem! Aki egyszer megtette, gátlástalanul meg fogja tenni ezt követően is, amikor az "érdeke" úgy kívánja.
7/7 anonim válasza:
Mik a pontos körülmények? Attól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!