Volt már olyan, hogy úgy éreztétek, figyelnek benneteket?
Figyelt kérdés
2021. jún. 21. 12:49
1/10 anonim válasza:
A kolléganőmnek volt ilyen... aztán diagnosztizálták nála a skizofréniát.
4/10 anonim válasza:
Igen volt, és általában olyankor körülnéztem és láttam is hogy ki figyel
5/10 anonim válasza:
Nekem nagyon gyakran. Valamiért az utcán, a villamoson mindig minden ember engem néz. Aztán megállok egy bolt kirakata előtt, megnézem magam és semmi fura nincs rajtam, tiszta szürkének, átlagosnak látom magam. Amikor a szobámban vagyok egyedül akkor is gyakran úgy érzem, hogy az emberek hazáig követtek. Nem merek kinézni az ablakon, mert félek hogy ott lesz az a sok ember. A telefonomat is tudom jól, hogy rendszeresen lehallgatják. Néha már azon gondolkodom véget vetek mindennek, de azzal csak nekik segítenék, hisz ez a céljuk. Gyakran fontolgatom a külföldre költözést.
6/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
Főleg, amikor férjem éjszakás, nekem meg éjjel kettőkor pisilni kell.
9/10 anonim válasza:
Nekem érettségin volt egy olyan érzésem, hogy figyel a tanár, bár szerintem nem kellett volna a hátsó padban önkielégítenem....
10/10 anonim válasza:
Igen. A családom màr szentül hitte hogy bolond vagyok vagy drogozok
Aztán kiderült, hogy igazam volt. Egyszer észrevettem egy férfit az utcán hogy engem fotóz. Onnantól kezdve egyre többször kiszúrtam a városban, hogy valahogy mindig körülöttem van, többször láttam hogy kameráz engem. Nem mertem semmit se tenni mert tini voltam. Otthon nem hittek nekem. Azt mondták csak belebotlok véletlen a városban. Egy èjjel hazáig követett. Ez már egyértelmű volt mert a varostól 30 perc buszútra kiskerteknél êlünk, erre nem jár senki vèletlen, mindenkit ismerek az utcánkban. Hazafele direkt lemaradtam, erre ő megállt. Irányt váltottam követett. Aztán elfutottam sírva. Nem futott utánam. Nem láttam többé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!