Melyik könyv története volt ami a legnagyobb benyomást keltette benneteket?
Még eg kérdés melyik könyvben van a legnagyobb csavar amit valaha olvastatok?
Kérlek írjatok le címét és hogy miért az a könyv volt az. Érdekes könyveket szeretnék olvasni ezért érdeklődöm. Bármilyen műfaj jöhet. F/21
Outlander.
Jómagam is szívesen alkotok történeteket, és pontosan e miatt nyűgözött le a történet. A sztori egyfolytában pörög, sosem áll meg. Az írónő megmutatja az emberi vágyakat, és folytonosan kihívja a sorsot. Tele van utalásokkal: Például a főszereplő, Claire biztosítja a férjét, sosem bánta meg a házasságukat és amire mindig is szűksége volt az a gyűrűi, amit végül elrabolnak (bár ez a sorozatban van így, de nekem ez tetszett a legjobban). Ezen kívűl pedig a motivációk zseniálisak. A férjet, Jamiet megerőszakolják (illetve nem teljesen, de ezt derítsd ki te magad), mégis később felajánja a testét egy másik férfinek, aki mellesleg szerelmes belé, ha vigyáz a gyermekére.
Romantikus a történet és az elején nehez indul be, de én fiú létedre is ajánlom. Ha nincs kedved 10 könyvet elolvasni (eddig 8 van kiadva), akkor a sorozatot is figyelembe ajánlom
A legjobb könyv, amit valaha olvastam, az egy kínai regény volt, a Heaven Official's Blessings. Jövőre fog megjelenni egyébként magyarul :) Eddig van hozzá egy fanfordítás, ami egyébként nagyon minőségi.
A története egy bukott istenről és egy démonkirályról szól. Imádtam a könyvet, mert egyrészt baromi vicces (tényleg, ez az a fajta könyv, amit nem szabad mások előtt olvasnod, mert olyan pillanatok vannak benne, hogy nem tudod megállni, hogy ne röhögj fel rajta hangosan :D), másrészt meg ez az a történet, amin egyszerre tudsz sírni, és órákat bőgni :)
Emellett akkora csavarok vannak benne, hogy volt, hogy legszívesebben a falba vertem volna a fejem, annyira nem számítottam rá. Némely pillanatban meg is haragudtam az írónőre, hogy hogy volt képes ennyire hülyének nézni az olvasókat. A történetben az írónő egymás után elindít vagy 6-7 történetszálat, és bár eleinte nem is gondolná az ember, de a végefele rájön, hogy jé, itt minden összefügg mindennel, és a végére kapunk egy hatalmas egész, kerek sztorit. Életem legjobb olvasásélménye volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!