Van Olyan könyv ami nagy hatással volt rátok érzelmileg? Ami egy kicsit jobb emberré tett benneteket, vagyis nem horrorra vagy krimire gondolok.17/L
Jól írtad azt,hogy "jobb emberré". A könyv egy tanár,aki a világról mesél. Személyes "pofon" lehet számodra az,amivel a szereplők szembesűlhetnek egy adodt kategóriában.Az,hogy megérint azt jelenti,felhívta egy számodra kellemetlen/ismeretlen/furcsa tényezőre a figyelmed. Ha megérint,nyomot hagy benned. Ha nyomot hagy benned,azt hordozod magadban.Az új nyomnak köszönhetően pedig (talán) másképp is fogsz viselkedni az olyan emberekkel,akik helyzete pont ugyanolyan vagy éppen hasonló a könyvbeli szereplőkhöz. Eleve tanúlsz minden ilyen típusu könyvből,szóval tágúl a látóköröd. "Jobb leszel". Ez mondjuk egyéntől is függ...
Amikre szerintem életem végéig emlékezni fogok:
Holly Goldberg:7esével
Beata Teresa Hanika:Soha senkinek
Justina Chen Headley:Iránytű önmagadhoz(Na igen...)
Hozleiter Fanni:Te döntesz!
Fiona Wood:Vadvilág
Markus Zusak:A könyvtolvaj
Zsolt Ágnes:A piros bicikli
WM. Paul Young - Viskó
Bármiben, bárkiben hiszel, mindenképp érdemes elolvasni, nekem elhiheted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!