Anyukák, esti mese után olvastok esetleg valamit? Milyen könyv kapcsol ki benneteket egy nehéz nap után?
Én is a Te döntesz című könyvet olvastam legutóbb.
Most másodjára álltam neki a Hajnalhasadásnak. :)
A nagyobb 5 éves, a kisebb 2 éves. Már régen olvasgattam. :)
MINDIG olvasok valamit, főleg este :D Most kezdtem neki Rowling új könyvének (Kakukkszó), eddig nagyon tetszik, mondjuk én az Átmeneti üresedést is imádtam, pedig sokan lehúzták, akik valami Harry Potter szerűt vártak tőle. Nos igen, az új könyvei igencsak a felnőtteknek, felnőttekről szólnak, felnőtt nyelvezettel, felnőtt problémákkal.
Az elmúlt időszakban még ezeket a könyveket olvastam (illetve azok közül ezek tetszettek) :
Harper Lee: Ne bántsátok a feketerigót
Kertész Erzsébet: Vilma doktorasszony
Frank McCourt: Angyal a lépcsőn (ezt érzékenyebb lelkületűeknek nem igazán ajánlom, bár tény, hogy jó könyv)
Jenny Colgan: Találkozzunk a Cupcake kávézóban (ez viszont igazi kis lityilötyi, de a maga módján szórakoztató)
Mario Puzo: A keresztapa (merem állítani, hogy jobban tetszett így, mint a film, pedig az is nagy kedvencem)
Stephen King: Éjszakai műszak
Stephen King: A búra alatt
Stephen King: 11/22/63
Elég vegyes, de nagyjából az ilyeneket szeretem, nehéz lenne bekategorizálni. Ezen kívül elég sok tanulmányt is olvasok, de azokat nem sorolnám fel tételesen, mert az azért nem tipikusan szórakoztató irodalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!