Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Micimackó Könyvklub (Egmont...

Micimackó Könyvklub (Egmont Kiadó)? Vélemények?

Figyelt kérdés

A fenti klubtagságról várok véleményeket, tapasztalatokat. Milyenek a könyvek? Értelmes, normális mesék vannak bennük? Minőségük? Milynek az ajándékok? Összességében megéri előfizetni? (Tudom, hogy akár az ellső után is lemondhatom, de szeretnék olvasni mások tapaztalatairól, véleményéről.)

Köszi mindenkinek!

2013. nov. 11. 14:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem jött be, bugyuták a mesék. A két évesem is hamar megunta. Most a polcon porosodnak. Az ajándék hátizsák volt nekünk az első, az jó minőségű. A következő könyvekhez memóriakártyák voltak, ezek nem voltak hosszú életűek, aztán lemondtuk, mert nem érdekelte a gyerekeket.
2013. nov. 11. 14:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekünk van két részünk belőle, kaptuk, azt hiszem a sorozat első része az egyik, meg Malacka a hős című. Nem igazán vagyunk oda érte, szerintem ennyiért sokkal jobb könyveket lehet venni. Mennyi idős a gyerkőc egyébként? Az ajándékok szerintem teljesen nélkülözhetőek, legalábbis én biztos nem venném le a polcról, ha épp ilyen terméket szeretnék venni, pl hátizsák, vannak sokkal tetszetősebbek, amit százszor inkább megvennék...
2013. nov. 11. 15:15
 3/8 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem jó,Fiam szereti.Nem bugyuta,de amúgy én sokszor máshogy mesélem egyszerűbben,bugyutának a Bogyó és Babócát mondanám.
2013. nov. 11. 15:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Még pici a babánk, a kórházban kapott csomagban volt a szórólap, s elgondolkodtam rajta.
2013. nov. 11. 18:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem még nagyon korai...és egyébként sem nagy szám.

Az én lányom 19 hónapos, és egyáltalán nem köti le, van pár darabunk, de pénzt nem adtam volna érte, kaptuk...

A bogyó és babóca könyvek nagyon jók, ennyi idős gyerekeknek valók, imádja őket a lányom...de akkor még ezzel is ráértek kicsit :)

De én első körben ezt ajánlom, aki köpködi őket, azok fogalma sincs, hogy mi kell a gyerekeknek a kiegyensúlyozott lelki fejlődéshez, könnyebb eligazodáshoz a világban. Óvónő az édesanyám, szóval egy hozzáértő véleményét tudom tolmácsolni...

2013. nov. 11. 20:20
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Képzeld tudom, anyukám óvónő, az egyik legjobb, 3 gyermekpszichológus ismerősöm van, ők is azt mondják egy kisgyereknek nem erre van szüksége, a rajzok se szépek a történetek üresek és bugyuták. Nem ösztönzi a gyereket, de olvadd neki ha akarod te dolgod, de olyat nekem ne mond nem tudom mi kell a gyereknek, mert nagyon jól tudom ennek az írónak a könyvei nem kellenek, pénzt sem fizetnék értük.
2013. nov. 12. 06:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi is járattuk a gyerkőc 2-3 éves korában egy darabig, nem rossz, de semmi extra, a mellé küldött ajándékok nem gagyi minőséfűek, azonban soha nem használtuk őket.

Kisebb gyerkőcnek valóban nem ezek valók, inkább olyan mesék, amiket magára tud vonatkoztatni, és egy-két mondat van bennük. Nekünk a Boribon sorozat volt ilyen, bevallom, a Bogyó és Babóca és Anna, Peti, Gergő könyvek azok, amikkel ki lehet kergetni a világból, bugyuta sztorik és irgalmatlnaul igénytelen, ronda rajzok, nos, én ilyet nem vennék a gyereknek.

2013. nov. 12. 13:59
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Tudom, hogy még korai lenne, nem is mostanra gondoltam, csak hogy megrendelem (ha jók), és elteszem addig, míg "bele nem nő". :)

Köszi mégegyszer!

2013. nov. 13. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!