Már szült anyukák körében mi a legnépszerübb fogamzásgátló szer? Mirena vélemények? Már nem szeretnénk gyermeket.
Nekem is hátrahajló a méhem :)
A Nuvaring nekem nem jött be, nulla lett a libidóm, kényelmetlen volt és 1x egy szerencsétlen tamponcserénél lehúztam a wc-n, ami nagy szívás volt, mert egyrészről 3e Ft-ra jön ki darabja, másrészről rögtön gondoskodhattam másikról, ami nem volt egyszerű :)
Úgyhogy végül 1 évvel ezelőtt felrakattam a Mirenát, amivel semmi gondom sincs, sokszor hetekig eszembe sem jut :) Igaz, a libidóm most sincs az egekben, de így legalább tuti a fogamzásgátlás :)
Utolsó!
Vérzéses problémáid sem voltak, semmi?
5. vagyok
Nem volt semmi problémám. Kb. 1 hónapig volt pecsételő vérzésem és ennyi. Azóta minden hónapban megjön, de egyre kevesebb a mennyisége és egyre rövidebb ideig is tart.
Mi gumival védekezünk és védekeztünk mindig.
Nekem ez jön be, és konkrétan szeretem-jük is! Nekünk az is egyfajta előjáték :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!