Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire negatív dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire negatív dolog egy nőnél, ha egy férfinek nincs kocsija?

Figyelt kérdés
Főleg tiktokon megy ez a pontozás hogy pl. tízpertíz de nincs kocsija és ilyen kettő hármakat adnak a nők. Oké hogy fontos hogy ugye a nőt kényeztesse, a nőt királynőként kezelje a férfit és azt már csak kocsival lehet megtenni. De tényleg ez a legfontosabb egy férfinél, nem lehet jó ember, jót beszélgetni vele, szeretni és társai hogy, ha nincs kocsija?
2023. márc. 10. 09:12
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
11%

Nem. Én 29 éves vagyok és autó nélkül hasítok a 18-25 éves csajoknál.

Az 5-ös kicsit kisarkítva fogalmazott (jó itt, most nem is lehet regényeket írni), de alapvetően egyetértek vele.

2023. márc. 10. 09:43
 12/50 anonim ***** válasza:
47%
#9 Sajnállak.Veled akkor más baj is van.
2023. márc. 10. 09:45
 13/50 anonim ***** válasza:
47%
Ha kellően jóképű és magas vagy akkor nem számít hogy van-e kocsid, házad/lakásod, anyáédknál élsz, bunkó tahó paraszt vagy stb. Viszont minél kevésbé nézel ki jól, annál inkább fog számítani a többi a dolog.
2023. márc. 10. 09:52
 14/50 anonim ***** válasza:
TikTok, baszki...
2023. márc. 10. 09:56
 15/50 anonim ***** válasza:
68%

#13 De ez a nőknél is így van, remélem tudod.Egy tökéletes testű, gyönyörű arcú bombázónak semmit nem kell felmutatni, akkor is tobzódnak majd előtte a férfiak hosszú sorokban.

Egy csúnya, rossz testű(pláne ha öreg is) nőnek már mindenféle dolgokkal kell kompenzálni sajnálatos külsejét.

2023. márc. 10. 09:59
 16/50 anonim ***** válasza:

Eddig 4 barátom volt, az előző 3nak nem volt autója, de egyáltalán nem érdekelt, megoldottunk mindent tömegközlekedéssel. A jelenlegi párommal amikor összejöttem, eleinte az ismerkedés elején azt nemtudtam hogy van kocsija vagy nincs. Kiderűlt hogy van, és egy idő után rájöttem hogy vidékiként autóval mennyivel egyszerűbb. Ezért vettem MAGAMNAK egy autót, letettem a jogsit, így megkönnyítettem ezen a téren a sajat dolgomat, és nem azt várom el, hogy az aktuális párom fuvarozgasson ha mehetnékem van.

A többi csajnak is ezt ajánlom, ha ennyire fontos a kocsi, vegyen szépen magának egyet...

2023. márc. 10. 10:01
 17/50 anonim ***** válasza:
Hallod, muszáj minden nap feltenni ezt a kérdést?:D
2023. márc. 10. 10:02
 18/50 anonim ***** válasza:

Van egy alsó kategóriás kocsim, de a barátnőm nem azért van velem!

B@szhatod a kocsidat ha mellette csóró vagy és esélyed sincs normális életet biztosítani a családodnak!

Sok pénzt legombolnak egy kocsiért: biztosítás, átírás a nevedre, súlyadó, műszaki, karbantartásra is kell pénz és a tankolásról még nem is beszéltünk.

Van olyan 20 éves ismerősöm aki szinte minden pénzét a kocsijára költi (bmw), nem is olcsó az alkatrész! Aztán meg panaszkodik hogy nincs pénze.

2023. márc. 10. 10:11
 19/50 anonim ***** válasza:

A 13-asnak igaza van.

15. Igen, csak mások az arányok. Ha veszünk egy férfit és egy nőt, akik egyforma vonzósági fokon állnak kinézetre, akkor a nőnek mindig könnyebb lesz az ismerkedés/szex találás több okból is.

Ami a férfiak felső 10%-ára igaz, hogy elég csak jóképűnek és magasnak/izmosnak lenni és akkor nem kell mást csinálni, ugyanez a nők legalább "felső" 50%-ára igaz, mert a férfiaknak kisebbek az elvárásaik a nők felé és kevésbé válogatósak.

2023. márc. 10. 10:14
 20/50 anonim ***** válasza:
62%

Amikor vki azzal szerencsétlenkedik elso rando elott hogy nikor ér be vonattal meg hova menjen meg hanyra meg mi van közel mert gyalog van, es mindezt felnott ferfi létére, hát a randitol is elmegy a kedvem.

Es megspékelik azzal h nem is kéne auto mert nem használná ki mert céges busszal jár munkába is. Azt hiszik az auto maximum is csak arra kell hogy ki legyen használva, mégcsak nem is alap nekik egy FELNŐTTY férfihoz.

Hát nem is az autohiánya, de annak tetejébe ez a bénázás szerencsétlenkedés egy randi miatt is hogy térkép is kéne meg kiszamolni a km eket, meg közel legyen a vasuthoz, és még ez a felfogás is hogy "kihasználni egy autót" mindez így együtt...

Az ilyen faék emberek engem taszítanak de nagyon.

2023. márc. 10. 10:15
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!