Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők miért nem jönnek Budapestr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők miért nem jönnek Budapestre, miért csak férfiak jönnek külföldről?

Figyelt kérdés

[link]

"A gyanú szerint a szervezet női tagjai társkereső alkalmazáson keresztül cserkészték be a gyanútlan, külföldről érkező jómódú férfiakat, akiket később a bulinegyed egyik bárjába invitáltak. A túlárazott alkoholfogyasztásukat a férfiakkal fizetették ki, ittasságukat kihasználva pénzt is emeltek el a bankkártyájukról, volt olyan sértett is, akit egy éjszaka alatt több, mint egymillió forintjától fosztottak meg. "

Látjátok, itt is külföldi FÉRFIAKAT húztak le, akiket társkereső appon fogtak horogra és mivel ittasak voltak és olyan hülyék hogy gondolom nem is tudták pontosan a forint-euró árfolyamot, ezért részegen sikerült lehúzni őket több ezer euróval egy éjszaka alatt.

De miért nincsenek nők is? Miért nem külföldi nőket húznak le, akik magyar férfiakat invitálnak meg piára?

Ezért van ekkora férfitöbblet Budapesten, ezért nem jut a magyar férfiaknak már nő.

febr. 17. 12:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Amíg te sok év óta itt vernyogsz az állítólagos férfitöbblet miatt, az összes normális férfi haverod talált magának nőt.
febr. 17. 12:10
 2/17 anonim ***** válasza:
77%

Budapesten születtem és éltem huszonhárom éves koromig és a legtöbb ott élő külföldi, akit megismertem nő volt. Tagja voltam (hát, vagyok) egy angol nyelvű könyvklubnak, aminek már akkor kb. negyven tagja volt, nagytöbbségében külföldiek voltak benne: minden egyes tag nő volt. Egyetlen férfi nem volt, pedig nem úgy volt meghirdetve, hogy ez egy női klub. Ez nyilván csak egy példa, rengeteg minden múlik azon, hogy pontosan hova mész. Egy szórakozóhelyen egyértelműen a férfiak lesznek többségben, mert hozzám hasonlóan a nők nagyja kiábrándult abból, hogy az egész arról szó, hogyan kellene részeg és rámenős férfiakat lerázni.

Nem értem, akik ilyen kérdéseke tesznek fel, ki se lépnek otthonról? Csak a szórakozóhelyeket ismerik? Nem járnak közösségekbe, rendezvényekre? Kérdező, menj el egy angol nyelvű színdarabra; főleg nők lesznek, nemzetiségtől függetlenül. Ugyanez igaz mondjuk egy hangulatosabb kávézóra, teázóra vagy koktélozó helyre vagy a kulturális intézmények nagyjára. Mikor mentél el utoljára egy kiállításra vagy egy kirándulásra? Van bármi életed, ami nem online zajlik?

25/N

febr. 17. 12:17
 3/17 anonim ***** válasza:
80%
Bőven jönnek nők is, csak ők nem a bulinegyedben részegednek le és nem társkeresőn akarnak numerát szerezni, hanem kultúrprogramokra mennek... múzeum, opera, idegen nyelvű könyvklub... sőt ha nem annyira kultúrprogram... menjen el bárki egy musicalfilm eredeti nyevű vetítésére... ha 50 jelenlevőből 2 férfi, már sokat mondta,-
febr. 17. 12:31
 4/17 anonim ***** válasza:
92%
A külföldre érkező nők nem ingyen szexet akarnak, ezért sem esnek áldozatul ilyen ócska trükköknek.
febr. 17. 12:57
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt tudom elképzelni, hogy 80 éves mamák 20 éves fiúknak fizetnének a szexért. Egy 50 év alatti nő szexre azt kap meg, akit akar, miért kéne ilyen trükköknek bedőlniük?
febr. 17. 13:00
 6/17 anonim ***** válasza:
15%
80 éves mamák a hátuk közepére se kívánják már a szexet. De már az 50+-os sem...
febr. 17. 13:01
 7/17 anonim ***** válasza:
74%
Bőven vannak külföldi nők is, csak valószínűleg ők nem a tinderen keresik az egyéjszakást. Ahol régebben dolgoztam, ott 3 külföldi nő is dolgozott, az egyik huszonéve jött Magyarországra, a másik pár éve, a harmadik meg akkor amikor már ott voltam. Mindnek magyar pasija / férje is volt egyébként.
febr. 17. 13:07
 8/17 anonim ***** válasza:
66%
80-as lehet, hogy nem, de az 50-es simán, a szexturizmusról nem hallottál még? Ajánlom figyelmedbe a Szerelmet a feketepiacról című filmet. Ott a nőket is kihasználják bőven, csak hát az nem Magyarországon játszódik.
febr. 17. 13:10
 9/17 anonim ***** válasza:
70%

Amikor én (nő, pesti) mentem külföldre, eszembe sem jutott a bulinegyed. Én várost nézni mentem, bejártam a nevezetességeket, kipróbáltam pár kávézót/teázót/éttermet/satöbbi. Eszembe se jutott lerészegedni, ha akarnék is, inkább itthon tenném, nem pedig egy olyan helyen, ahova élményt szerezni megyek, nem pedig elfelejteni a felét.

Merem állítani, ugyanez a gondolatmenete azoknak a külföldi nőknek is, akik Budapestre látogatnak.

febr. 17. 13:13
 10/17 anonim ***** válasza:
77%
Hallottam, csak a szexturizmusra vágyó nők Afrikába mennek izmos húszéves fekete csávókkal szexelni, nem a magyar incelcsávókat keresik.
febr. 17. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!