Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Virágot adtam ma reggel egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Virágot adtam ma reggel egy kolléganőnek de egyből fintorgott és közölte, hogy van barátja, mire mondtam neki, hogy nőnap alkalmából, tényleg ennyire elszálltak már maguktól a nők?

Figyelt kérdés

Az ember egy kedves gesztust akar nyújtani egy KOLLÉGANŐNEK és ez a válasz rá egyből? Ez komoly?

És akkor ezeknek van nőnap? Vérlázító

2023. márc. 8. 15:16
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
34%
Eléggé bunkó módon reagálta le.
2023. márc. 8. 21:46
 62/64 anonim ***** válasza:
24%

Jó bunkó nő.

Sz@rd le.

Elfogadhata amúgy a virágot vagy mi lett vele ?

2023. márc. 9. 07:32
 63/64 anonim ***** válasza:
63%

Én csinálom a legjobban esküszöm!

Az ilyet hogy nőnap egy könnyed mozdulattal el kell engedni, ahogy én. Soha egy virágot, vagy csokit nem szabad venni ezeknek, de említeni sem érdemes ezt a napot nekik. És nincs belőle probléma.

Most te sem sirdogáltál volna a gyk-n ha sokkal lazábban kezeled ezt az ócska alkalmat.

2023. márc. 9. 19:42
 64/64 anonim ***** válasza:
0%
Te jó ég. :D Nagyon ciki reakció volt, szégyellem a női nem nevében. Tényleg gáz, hogy így fogadta!
2023. márc. 14. 10:14
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!