Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Virágot adtam ma reggel egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Virágot adtam ma reggel egy kolléganőnek de egyből fintorgott és közölte, hogy van barátja, mire mondtam neki, hogy nőnap alkalmából, tényleg ennyire elszálltak már maguktól a nők?

Figyelt kérdés

Az ember egy kedves gesztust akar nyújtani egy KOLLÉGANŐNEK és ez a válasz rá egyből? Ez komoly?

És akkor ezeknek van nőnap? Vérlázító

2023. márc. 8. 15:16
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
97%
A többi kolléganődet is köszöntötted? Ha nem, akkor joggal érthette félre, ha igen, akkor nem volt jogos a reakciója.
2023. márc. 8. 15:23
 2/64 anonim ***** válasza:
90%

En azt se tudtam fel oraja, hogy nonap van, csak korbeneztem a neten es lattam. Igy mondjuk ha meloban random odajott volna valaki egy viraggal, lehet felreertettem volna XD (Persze ha boldog nonapot mondattal adja at, nem, de erted.)

Egyebkent meg az van, amit az elso irt. Ilyenkor nem szokas egy embert kipecezni, hacsak nem erdekel konkretan az az egy ember.

2023. márc. 8. 15:29
 3/64 A kérdező kommentje:

Három kolléganő van és mindháromnak vittem virágot, ő volt az első, szóval azt még nem láthatta, hogy másnak is adok. De szerinted ez így normális reakció? Ezek után elgondolkodtam, hogy inkább kidobom a másik két virágot a kukába mert még a végén én leszek a szemét.. csak mivel a másik két kolléganő idősebb így mertem feltételezni, hogy nem esnek nekem így, nem is tették, ők szépen megköszönték a figyelmességet.

Viszont innentől biztos nem fogok ilyen felesleges kedveskedéseket tenni mert csak én csinálok hülyét magamból..

És akkor legyen magabiztos egy férfi az ismerkedésnél meg szólítson meg lányokat.. amikor a mai nők többsége már tisztelet az idősebbeknek a kivételnek már ilyen viselkedést mutatnak és semmibe nézik a férfit ha az nem valami adonisz vagy nem jön be nekik..

2023. márc. 8. 15:31
 4/64 anonim ***** válasza:
87%
De ez miért társkeresés kategória?
2023. márc. 8. 15:35
 5/64 A kérdező kommentje:

Mivel ez leírja a nők társkereséshez való hozzáállását és viselkedését.

Még is hogyan próbálkozzak mondjuk más nőnél ha ez a kijövetele?

2023. márc. 8. 15:36
 6/64 anonim ***** válasza:
88%
Mondjuk ne azért adj, hogy kapj valamit cserébe.
2023. márc. 8. 15:37
 7/64 anonim ***** válasza:
83%
Hat, a mamik nem utasitottak el, szoval ezek szerint mamiknal probalkozhatsz👵🏼
2023. márc. 8. 15:38
 8/64 anonim ***** válasza:
88%

Hát mondjuk ha próbálkozol valakinél, előtte győződj meg róla, hogy az érdeklődés kölcsönös.

Ennek ellenére teljesen igazad van, hogy egy udvarias gesztust nem így fogadunk, függetlenül attól, hogy tetszik-e akitől kapjuk. Amúgy lehet ő is úgy volt vele, hogy elfelejtette a nőnapot és teljesen váratlanul érte a virágosztásod reggel, félreértette a dolgot és aztán mikor rájött már ő is kellemetlenül érezte magát, csak nem mondta. Hasonló esetben én legalábbis eléggé szégyellném magam utólag.

2023. márc. 8. 15:40
 9/64 A kérdező kommentje:

Mégis hogyan próbálkozzon egy szingli férfi egy nőnél úgy, hogy már tudja, hogy kölcsönös e az érdeklődés?

Ez akkor oké ha egy baráti társaságban van a nő akinél próbálkozna, de egyéb esetben honnan tudhatná előre..?

Bírom, hogy ilyenkor ezt írjátok, más helyzetben meg azt írják a nők, hogy ne legyen töketlen a férfi meg incel hanem menjen oda egy nőhöz aki tetszik és próbáljon vele beszélgetni, stb.

Persze mindig az van írva ami nektek éppen a szituációtól függően kényelmes.. menjen is oda a férfi meg ne is. Olvassa ki messziről a nő agyát, hogy hozzászólhat e vagy sem.

2023. márc. 8. 15:47
 10/64 anonim ***** válasza:
81%
#8 vagyok, azért nem atomfizika ez szerintem. Gyakran rád néz, mosolyog, keresi a szemkontaktust (ha olyan a szituáció a fizikai kontaktust, beszélgetést kezdeményez, közel áll hozzád, stb), láthatóan nem zavarja, hogy figyelsz rá. Ez annyira nem nehéz, ilyet nem csinál idegenekkel az a lány, aki totál nem nyitott a közeledésre. Ha ilyet észreveszel valakinél, akkor ne legyél töketlen és kezdeményezz, ha nem látsz hasonlót, akkor meg ne.
2023. márc. 8. 15:57
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!