Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Virágot adtam ma reggel egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Virágot adtam ma reggel egy kolléganőnek de egyből fintorgott és közölte, hogy van barátja, mire mondtam neki, hogy nőnap alkalmából, tényleg ennyire elszálltak már maguktól a nők?

Figyelt kérdés

Az ember egy kedves gesztust akar nyújtani egy KOLLÉGANŐNEK és ez a válasz rá egyből? Ez komoly?

És akkor ezeknek van nőnap? Vérlázító

2023. márc. 8. 15:16
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
29%

Ez a "bocs, van barátom" válasz bármilyen kedvességre nagyon népszerű lett az orrukat magasan hordó vagy magukat jópofának gondoló lányok között.

De fogd föl ezt pozitívan. Akitől ilyet tapasztalsz azzal egyáltalán nem kell szóbaállni többet. Mert ez tulajdonképp egy figyelmeztetés, hogy kerüld el, különben csak problémád lesz belőle.

Mint amikor meghallod, hogy a bokorban egy csörgőkígyó megrázza a farkát. Ilyenkor tudod, hogy jobb azonnal másfelé menni.

2023. márc. 8. 20:27
 52/64 anonim ***** válasza:
78%

"És szóltál valamit? Vagy gyorsan elhuztal onnan? Mondjuk nem ide tartozik, de olyan esetben full érthető lenne, ha kiakadsz, beszólsz, vagy segítséget kérsz. De egy 1000x emlegetett rózsa miatt bunkónak lenni azért erősen túlzás. És mivel jönnek itt az emberek? Hogy legvégül a kérdező a szemét pöcs. Ez sehogysem oké, de hát ez a Gyakori. :D

És ha valaki ellentmond, akkor ő is nőgyülölő nőnek kiadva magát, vagy irigy a szóban forgó nőre."

Leeshetne szerintem, hogy kamu a kérdés, kezd kínos lenni. :D Erre a "van barátom" mémre hajt, ami a gyakorlatban, főleg ma nőnapon, biztos nem fordult elő. :D Vagy a kérdező kihagy direkt elemeket a storyból, de valószeg ez ugyanaz a troll, aki amúgy "cégvezető és mindenki istenként tiszteli a melóban".

2023. márc. 8. 20:48
 53/64 anonim ***** válasza:
22%
Ötvenketteske! De elképesztően okos vagy! Miért is itt nyomulsz és nem az Akadémián???
2023. márc. 8. 20:50
 54/64 anonim ***** válasza:
57%

52: Egy történetet írt le, ami vagy valós, vagy sem ha rád hallgatok, persze lehetséges, de ez itt a lényeg?

Egy kérdést tett fel és véleményt várt, amire úgy nekiestek, hogy katasztrófa.

Nem a helyzetet próbálják veled együtt elkepzelni, vagy hogy ti hogyan reagálnátok az adott szituációban utólag, vagy pont akkor, hanem ízekre szeditek.

Pedig biztos vagyok abban, hogy nem mindenki tudna neutrálisan állni hozzá. De mégis őt okolják, ami unfair, ezzel van a gond, nem azzal, hogy szerinted troll, vagy sem.

2023. márc. 8. 20:56
 55/64 anonim ***** válasza:
23%
Édesanyám már halott, én meg tudományegyetemet végeztem. Jobb, hogy nem a való életben ugatsz, mert ezért, te kis senkiházi törpe, letépném a fejed. Gusztustalan és jelentéktelen alak vagy....az utolsó jól szólt.
2023. márc. 8. 21:05
 56/64 anonim ***** válasza:
72%

55: Figyelj, elmondom akkor hogy ez hogy néz ki.

-Emberünk megnyitja a kérdését a "Társkeresési problémák" rovatba. (Aminek eleve semmi értelme, mert nem ez a kategória, hiszen ő csak nőnapi meglepetést akart.)

-Direkt arra kihegyezve, hogy a "mai nők" (ez fontos, régen ügye minden jobb volt) elvárásaira tehessen provokatív kijelentéseket, ezzel generálva oldalszámokat.

Szóval vagy troll, vagy nem mond el mindent. Persze, én is megkérdezhetném hogy "hova süllyednek még a nők, randira hívtam KEDVESEN erre mellbelőtt egy sörétes puskával", nagyjából ennyire lenne értelme firtatni.

2023. márc. 8. 21:06
 57/64 anonim ***** válasza:
0%

"Jobb, hogy nem a való életben ugatsz, mert ezért, te kis senkiházi törpe, letépném a fejed."

Ez esetben elnézést, nyugodjon békében. De ettől független, erősen kétlen hogy a seggre ülésen kívül bármi menne neked.

2023. márc. 8. 21:10
 58/64 anonim ***** válasza:
14%
Kiskoma, nem fogunk itt szópárbajba szaladni, mert buta vagy és fxszságokat írogatsz vadidegen embereknek. Lehet tiplizni.
2023. márc. 8. 21:18
 59/64 anonim ***** válasza:
0%
Jólvan tudományegyetem, csak be ne párásodjon az a szódásszifon szemüveged az idegtől.
2023. márc. 8. 21:23
 60/64 anonim ***** válasza:
57%

57:

""hova süllyednek még a nők, randira hívtam KEDVESEN erre mellbelőtt egy sörétes puskával"" - ezen nevettem, köszi. És én értem ezt, de nem tök mindegy hogy mire hegyezte ki, mi volt a célja? A többség válasza alapján igaza van, mert ellene fordultak, holott ha reális a sztori vagy mégse, akkor sem ő a hibás.

Mit lehet kihagyni, hogy csókot várt, puszit, közelebb hajolt (mert gratuláció során többen adnak arcra puszit, vagy kézre puszit) vagy randira hívta? Akkor ő a fő bűnös, különösen a testi rástartolás esetén, de azért mert randira hívta azt nem lehet fintorgás, szájhuzogatás nélkül közölni? Dehogynem.

Nekem személy szerint csalódottnak tűnt, hogy egy gesztusba is belelátott többet, semmi mást. Írta már azon filózott, hogy inkább a többinek sem ad, de mégis megemberelte magát TISZTELETBŐL! Én nem hiszem el, hogy az összes incel, sikertelen férfi nőgyülölő különben csak az embereknek sokkal könnyebb ráragasztani egy címkét, mint kiindulni az ő nézőpontjából, vagy a sorozatos nemekből pedig jócskán sok illetőt troppára vágna egy idő után.

Mellesleg még mindig nem bír jelentősségel, hogy igaz a sztori, vagy sem, az számít, hogy kinek mi a reakciója.

2023. márc. 8. 21:26
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!