Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Virágot adtam ma reggel egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Virágot adtam ma reggel egy kolléganőnek de egyből fintorgott és közölte, hogy van barátja, mire mondtam neki, hogy nőnap alkalmából, tényleg ennyire elszálltak már maguktól a nők?

Figyelt kérdés

Az ember egy kedves gesztust akar nyújtani egy KOLLÉGANŐNEK és ez a válasz rá egyből? Ez komoly?

És akkor ezeknek van nőnap? Vérlázító

2023. márc. 8. 15:16
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
76%

"Igen, azért vettem virágot a két 50 feletti férjes asszonynak is mert ismerkedni akartam bujtatottan."

Igen. Pontosan ezt mondom. Az alkalom a nőnap, az álca a másik két nő. Nem akartál nagyot égni.

2023. márc. 8. 17:46
 32/64 anonim ***** válasza:
81%
Esetleg odaadhattad volna nekik úgy is , hogy egyszerre összehívod a 3 kolléganőt, úgy tuti nem félreérthető.
2023. márc. 8. 17:49
 33/64 A kérdező kommentje:

Ez komolyan hihetetlen, hogy miket találtok már itt ki, hogy védjétek ezt az ördögi nőt.

Sőt lehet, ajánlott levelet kellett volna feladnom még év elején nekik, hogy jelezzenek vissza hajlandóak e elfogadni a nőnapi köszöntést és kedvességemet.. nem?

2023. márc. 8. 17:51
 34/64 anonim ***** válasza:
16%
Mit lehet félreérteni egy rózsán Nő napon emberek? De most komolyan.
2023. márc. 8. 17:51
 35/64 anonim ***** válasza:
78%
De nem vagy kedves, ember. Ez nem kedvesség volt. Bedugtad a lábujjadat a vízbe, és jeges volt. Ezért bőgsz. Leszarnád az egészet, ha a lány elfogadta volna a kis gazodat, és az egyik férjezett utasított volna el.
2023. márc. 8. 17:53
 36/64 anonim ***** válasza:
20%
Lényegtelen mit értett a nő, ha nőnap alkalmából adod, akkor illedelmesen elfogadja és kész, ha azt hiszi járni akarsz vele akkor is, mert ezt most nem azert adtad.Aztán később ha randit kérsz visszautasít és kész, nem értem a nők logikáját, biztos nagyon jó csajnak gondolja magát és azt hiszi, minden férfi járni akarna vele..
2023. márc. 8. 17:55
 37/64 A kérdező kommentje:

Úristen.. ti tényleg teljesen meg vagytok már kattanva ezzel.

Legközelebb ha odamentek férfi kollégához kérdezni valamit remélem elhajt a p*csába, hogy van már barátnőm mit próbálkozol?

Nőnapon akartam egy kedvest gesztust tenni mindhárom női kollégának és ez eltt belőle és itt még ki van fejtve, hogy én vagyok a szemét. Hát ezek után nem virágot érdemelt volna az a nő.. tisztelet a kivételnek a két másik női kolléga jól fogadta és megköszönték.

2023. márc. 8. 17:56
 38/64 anonim ***** válasza:
0%
Mert járni akar vele!
2023. márc. 8. 17:56
 39/64 anonim ***** válasza:
42%

Tanulságként leírom:

Nem vagyok nagy társasági ember, se barátkozós. Tegnap én is gondolkodtam, mit tegyek ezen a napon, mi a helyes. Vettem tegnap egy nagyobb dobozos csokit. Ma ezt a csokit nem tettem a közösbe.

Gondolkodtam azon, hogy van max.1 olyan női munkatárs, akinek adnék valamit, de pont úgy tudom, hogy van társa, így nem adtam neki sem semmit sem. Tehát senki nem kapoptt a munkatárs tekintetében semmit sem.

Úgy vagyok vele, hogy inkább legyek emiatt bunkó, minthogy más jelzőt kapjak tőlük.

Kérdező: megértem, hogy jót akartál volna a hölgynek, de attól (is) félhet a nő, ha most enged, akkor több lesz belőle, fokról fokra, ami nem lenne jó, mert van kanja neki. Az érzelmeket nem feltétlen tudja mindenki jól kordinálni, így jól tette, hogy nem volt annyira befogadó, de ezt máshogyan, finomabban-, de azért erélyesebben is közölhette volna a nő.

2023. márc. 8. 17:59
 40/64 anonim ***** válasza:
85%

Nézd, úgysem fogod leírni a valós szándékodat, de tudod jól, hogy mi volt az, ezért reagálod túl a visszautasítást. Neked ez a csaj bejön. Azt hitted, itt a remek alkalom, hogy elkezdj valamit. Tökéletes ártatlan kis lépés. Megmutatja, hogy rendes vagy. Legalábbis ő nem tudja, hogy ez csak színjáték.

Ha csak nőnapi köszöntés lett volna, nem érdekelne, hogy elutasítottak (nem mindenki ünnepli, és ha ez arról szól, hogy ne sértsen meg azzal szemben, hogy ő mit akar, az részedről önző dolog), és nem csöpögne itt minden válaszod a nőgyűlölettől.

2023. márc. 8. 18:00
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!