Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Virágot adtam ma reggel egy kolléganőnek de egyből fintorgott és közölte, hogy van barátja, mire mondtam neki, hogy nőnap alkalmából, tényleg ennyire elszálltak már maguktól a nők?
Az ember egy kedves gesztust akar nyújtani egy KOLLÉGANŐNEK és ez a válasz rá egyből? Ez komoly?
És akkor ezeknek van nőnap? Vérlázító
Te is így köszönöd meg ha egy férfi egy jó gesztust nyújt feléd?
Az ilyen nő azt érdemelné, hogy miközben előre engedi a férfi az ajtóban rávágja az ajtót, hátha abból tanulna.
Én elfogadom, és továbbadom. Nem leszek senkinek az adósa, és nem érdekel, ki milyen szívességet tesz nekem, amit nem kértem.
Erről beszélek, hogy teljesen felesleges a nőnap. Virágot adsz, de közben gyűlölöd a nőket.
20 tényleg nincs elszallva?
"Virágot adtam ma reggel egy kolléganőnek de egyből fintorgott és közölte, hogy van barátja..." - persze, hogy véded a seggét, mert te is nő vagy. :D
Azért védem a seggét, mert a társkeresés rovatba írta ki. Nem jött be a kis játszmája, és most sír a szája.
Tegye ki az emberek kategóriába, és mást mondok, mert a célja is más.
25
"Mivel ez leírja a nők társkereséshez való hozzáállását és viselkedését.
Még is hogyan próbálkozzak mondjuk más nőnél ha ez a kijövetele?" - Igaza van 100%.Attol, hogy párod van egy db rózsát el lehet fogadni mindenféle gyanúsítgatás nélkül NŐNAPON!!!
Az a hülye nő azt hitte rá akar mászni, benyalni, holott Nő napra adta neki oda! Akkor miért ne tenné ki ide, amikor a nő azzal jött, hogy párja van? Társkeresesre gondolt, nem szép gesztusra. Neked azért nem tetszik, mert a kérdezőnél van a pont. :D
Igen, azért vettem virágot a két 50 feletti férjes asszonynak is mert ismerkedni akartam bujtatottan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!