Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valami késes gyilkost keressek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami késes gyilkost keressek párkapcsolatra, ha mindenkit le tud oltani rólam az exem?

Figyelt kérdés

Exem kicsit agresszív féltekeny típus, sacc 190 magas, ki is van képezve(gyilkosságokra is),nem hobby edzésekre jár. És vannak alvilági barátai is és nagyon magas körökbeli befolyásos kapcsolatai is.

Néha még zaklat, de nemigen vagyunk kapcsolatban.

De ha meglátna pasival, es rászáll a másikra vagy rám a párommal együtt, minden pasi sirva menekül(ne)el tőlem.(kontrollmániás és nem akarja hogy barátom legyen, mert vmi hatalmas entitástól vezérelve úgy gondolja, szerinte csak ő lehet a barátom.)

Meg eleve ilyen háttérrel lehet normális pasi szóba se állna velem ha tudná.

Most udvarolgat egy 170 centis "kiskölyök",olyan a "kisvilága", hogy zenéz hallgat, zenét szerkesztget, autóról álmodozik most akar venni, amolyan cuki srác, meg rajta kívül udvarolnak amolyan rendes dolgos becsületes egyszerű férfiak, akik melo után filmeznek, meg ilyen egyszerű az életük, meg udvarol még pár.

De összességében ahogy elnézem az összes pasit körülöttem, mind sírva menekülne el az exem elől. (Az mellett, hogy engem egyik sem védene meg, egyik sem tudná rólam lekoptatni sem)

Egyetlen egy srác van akivel járhatnék, aki tele van szintén befolyásos kapcsolatrendszerrel, és igazságügyisekkel, rendőrökkel, és alvilági kapcsolatokkal is, szóval aki nem fél tőle, bármi lenne, mellette jó kezekben lennék, de ő egy volt barátom és utálom, hányok is tőle. De szóval léteznek domináns, nem fejreesett pasik is.

Úgy néz ki az egész, ha én összejönnék vmi egyszerű emberrel, vagy egy cukival, vagy ilyen átlagokkal, az exemnek csak elég lenne őket kedvesen megkérnie hogy el lehet menni, már szednék is a kis lábaikat és otthagynának engem.

Ilyen kis cukker egyszeru embereket reggelire "megesz" az exem.

Ilyen háttérrel jobb ha esetleg hatalmi körökben levő pasikat, vagy vmi alvilágiakat keresek párkapcsolatra?

Az ilyen egyszerű srácokat 2 perc alatt ledominálja, oltja le rólam. Annyi is elég sokaknak, ha csak mosolyogva kéri elsőre, már menekülnek.

(Érdekes a szerelem is ez csak megjegyzésem. Nagyon szerethet az, aki futva menekül..)

#domináns ex
2023. márc. 8. 12:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
48%
46. Meg ha jó melót akarsz, rendőrrel csináltasd!
2023. márc. 8. 14:46
 52/72 A kérdező kommentje:

49

Nem borsod. Es nem kis emberek az alvilágbol is. Hanem olya sittes edzettek akik elott jobb befogni a szád is.

2023. márc. 8. 14:46
 53/72 anonim ***** válasza:
100%
Jah, főleg itt Mo-n... micsoda alvilág van. :D Azokra gondolsz akik pár ezerért basznak nyakon nyugdíjasokat? Vagy terítik a technokolt? :D Ebben az országban mindenki gengszternek hiszi magát, ha már látott panelt, meg kitört ablakot a környéken. :D
2023. márc. 8. 14:54
 54/72 A kérdező kommentje:

A kérdés azért van hogy ejtsem az ilyen srácokat mint a "kiskölyök" és akkor milyen srácokra nyithatok így.

Mert még nem vagyok elborultan szerelmes, úgy érzem még csak el vagyok ájulva, fellángolásom van, még most abba tudom hagyni, még most ki tudok szállni, ha kell.

Amúgy ismeri a hátterem, nem fogja fel, vagy nem érdekli, nem érzi veszélyesnek, szerintem nem is érti az egészet.

Mikor írtam neki hogy nálam volt az ex örülök h nem nyírt ki, másnap.megkérdezi hogy aludtam. Hát hogy mégis? (Készenlétben volt a telom a rendőrségen gyorshívással és lebeszéltem a szomszédokkal h figyeljenek)

Mit írjak erre? Hogy ugy aludtam hogy folyt a nyálam? Vagy mégis hogy?

Írtam egy igent és ennyi.

Nem ismeri ezt a "világot"ő.

2023. márc. 8. 14:54
 55/72 A kérdező kommentje:

53 akik bérgyilkosak is ha kell.

5000 ért is.

2023. márc. 8. 14:55
 56/72 A kérdező kommentje:
Legutobb ezt targyalták hogy vkit meg kéne ölni. Erre is van ember azonnal. Akkor epp még a bántalmazo exem kezdtem félteni hogy ennyire azért nem kéne belemennie neki dolgokba ilyenekkel. Még én osztottam Neki az észt mert ennyire nemnormális ő se.
2023. márc. 8. 14:58
 57/72 A kérdező kommentje:

Az ilyen "tárgyalásokon" altalában én vagyok a "fény az éjszakában" aki próbál mindenkit manipulálni és állítgatni az "üzleteken". A férfiak valami állatok tudnak lenni ész nélkül.

Mondtam is exemnek már h én vagyok az ész te meg a test:D

2023. márc. 8. 15:01
 58/72 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nagy kapcsolat lesz belőle, ha kiskölyöknek hívod... :D

Igen, mert annyira jellemző, hogy az ország tele van bérgyilkossal, meg micsoda leszámolások vannak itt minden hétvégén. :D Kevesebb gangsztareppet kéne hallgatni, meg fel kéne ébredni, hogy ez itt nem amerika, hogy minden naposak a lövöldözések, mert a vak őrkutyának is fegyvertartási engedélye van. :D

2023. márc. 8. 15:06
 59/72 anonim ***** válasza:
100%

Micsoda éjszaka lehet az, ahol te vagy a fény...

A matekod még mindig nem stimmel, de mindegy. Eszedben nincs elhúzni sehova, ahol nem talál meg és másik melót keríteni - írom újra, előre, nem amikor már felmondtál és elköltöztél kezdünk el melót keresgélni. Nem akarsz, hát nem akarsz. Akkor meg van ez, ami van.

"Meg mellesleg húzzon el a bántalmazó és kezdje ő a nulláról! Ehogymár még nekem kelljen ezen is vergődni."

Pedig te vergődsz. Ő szerintem nem. Vagy ezt mondd meg neki is. Hogy te se felmondani, se költözni, legyen kedves hagyjon békén. Ugye milyen egyszerű...?

2023. márc. 8. 15:08
 60/72 anonim ***** válasza:
100%

Cica, a múltkor írtad, hogy 1hete dolgozol az új munkahelyeden. Épp azért rinyáltál, mert természetesen a bántalmazód a főnöknődre is ráment és jaj, most mit csinálj? Már 5 perce bent vagy és még nem szólt hozzád a főnökasszony 😂

Új munkahely előtt vajon miért nem tudtál lelépni? Mondjuk kereshettél volna máshol munkát, pont ugyanúgy, ahogy ezt találtad.

Legalább kövesd már, hogy mit hazudozol össze. Kicsit ciki, hogy mi jobban tudjuk, mivel eteted itt a népet, mint te.

2023. márc. 8. 15:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!