Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem mindenkinek való párkapcsolat?
Figyelt kérdés
Ha én egy csendes srác vagyok, nincs magánéletem (nem járok társaságba, nincsenek barátaim) akkor én nem vagyok alkamas kapcsolatra?
Beszédes, önbizalommal teli, társasági fiúk azért jobbak mert mellettük izgalmasabb az élet, még akkor is ha nem túl megbízhatók?
2022. dec. 31. 12:40
1/9 anonim válasza:
Azért ez nem ennyire egysíkú mint ahogy leírtad!
2022. dec. 31. 12:45
2/9 anonim válasza:
Mert az önbizalommal teli, társasági fiúk mitől megbízhatatlanok?
Én jártam hozzád hasonló, csendes, introvertált és önbizalomhiányos fiúval. Senki annyit nem manipulált és b.sztatott egész életemben. Ami engem illet, rájöttem, hogy inkább egy szókimondó, szociális, ha úgy tetszik, "menő" srác, akivel jól szórakozom, mint valaki, aki minden konfliktusnál előadja a hattyú halálát, féltékeny az én közösségi életemre és szorong a társaságban.
Ettől függetlenül simán lehet az ilyennek is barátnője, csak akkor olyan csajt válasszon, akinek a szórakozás szintén kimerül a kettesben otthon ülésben.
2022. dec. 31. 12:49
3/9 anonim válasza:
Pénz kérdése, ha kitudsz fizetni egy jó albérletet ugyhogy még marad a megélhetésed után is, akkor alkalmas vagy rá
2022. dec. 31. 12:51
4/9 anonim válasza:
Neked nem való.
2022. dec. 31. 12:56
5/9 anonim válasza:
Akinek van önbizalma, beszédesebb, társasága, barátai az miért ne lehetne már megbízható? Mi az összefüggés? Pont azért van valakinek társasága és barátai, mert nyílt és megbízható. Egyszer volt egy ilyen pasim, mint te, soha többet, kösz. Minden szorongását rám vetítette, folyton rám csimpaszkodott, féltékeny volt a barátaimra, nonstop basztatott, sosem akart menni sehova, és elvárta, hogy én se menjek. Keress valami olyan lányt, akinek szintén nincsenek barátai, élete, kedvtelései, programjai, aztán kuksoljatok meg marjátok egymást otthon kettesben.
2022. dec. 31. 13:45
6/9 anonim válasza:
magánélete mindenkinek van.. Nem az a magánélet ha buliból buliba járkálsz folyamatosan a haverokkal.
amúgy igen van. Jó páran nem állnak készre a párkapcsolatra. De ezen lehet változtatni.
2022. dec. 31. 15:22
7/9 Hans Pötterman válasza:
Ez nem ezen múlik, csupán annyiban függ össze, hogy nyilván nem találkozol annyi csajjal mint egy társaságibb ember, így nehezebb a dolgod.
2022. dec. 31. 15:50
8/9 anonim válasza:
Miféle egy torz logika az, hogy akinek vannak barátai és társasága az nem megbízható? Épp fordítva: akire lehet számítani, meg lehet benne bízni, nyitott, empatikus, mindent meg lehet vele beszélni, intelligens, szellemes társalgó, odafigyel rád is, az mindenki szemében pozitívum, kivéve, ha valakinek nagyon eltorzult az értékítélete.
2022. dec. 31. 16:26
9/9 anonim válasza:
Azért az a "beszédes, önbizalommal teli, társasági fiú", lehet, hogy ronda mint a bűn. Az egyik kikompenzálja a másikat, aztán majd a csaj eldönti, hogy megéri-e az egyik a másikért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!