Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ez a divat, hogy legyen mindenki hazug, bunkó és
hisztizzen, mint egy nagyképű ijedt gyerek? Ez kell a
nőknek?
Figyelt kérdés
29 évesen tényleg eljutottam oda, hogy nem kérek az emberekből és abból, hogy beszélek egyedülálló nőkkel és amikor felajánlom nekik, hogy egy kávéra vagy egy fagylaltra találkozzunk, akkor menten hülyítenek engem és semmi választ adnak a legkevésbé rossz esetben visszautasítják. Kérdem én, hogy ez lenne a divat, hogy villogjak az autómmal majd mutassak mellette kockás hasat és hazudjam be azt, hogy a bankszámlámon 500 millió forint van? Minek mondjak olyat önmagamról, ami véletlenül sem vagyok. Az összes randevú oldalban csalódtam és már mélységesen megvetem mindet. Ha nem kell senkinek egy olyan ember, aki nyílt lapokkal áll az élethez, akkor miért nem mondják meg? Mert ha ez így van, akkor ezt velem közöljék, mert erre az alkalomra gyűjtök és szerintem el is tűnök Európából is. Nem mintha máshol jobb lenne az élet, de legalább tudomásul veszem, hogy azon a helyen is hazug világ van, mint itthon.
Hát mindenkinek szíve joga oda menni ahova akar..emigrálj észak-koreába vagy kínába..
2021. szept. 22. 20:51
2/14 anonim válasza:
"Tényleg ez a divat, hogy legyen mindenki hazug, bunkó és hisztizzen, mint egy nagyképű ijedt gyerek?" De te is ezt csináltad a kérdés alatt. :D
2021. szept. 22. 20:58
3/14 anonim válasza:
Szóval aki nem akar veled kávézni, az mind hazug, bunkó :D
2021. szept. 22. 21:02
4/14 A kérdező kommentje:
#1 Annyi a különbség ott, hogy tudjuk kik a valódi diktátorok keleten. Itt a nyugaton meg nagy cégek és bankok diktálnak és bábukat mozgatnak.
#2-es nem, mert eleve csendesen tűröm azt, hogy ha beszólnak nekem, mellesleg van egy sajátos humorom, de azt csak idővel mutatom meg.
2021. szept. 22. 21:04
5/14 anonim válasza:
Úgy látszik divat lett olyan hitvány ringyóknak pitizni, akiknek ez kell.
Arról nem mi tehetünk, ha neked az ilyen nők a szellemi szinted.
2021. szept. 22. 21:05
6/14 anonim válasza:
Ezt a következtetést abból vontad le, hogy 2 elhívott lányból 2 azt mondta, hogy bocsi, de 500 misi és kockahas kell a fagyihoz?
Vagy mégis honnan jött ez a következtetés?
2021. szept. 22. 21:06
7/14 anonim válasza:
Igen, ha egy nő visszautasít, az kizárólag a pénzed és az izmaid hiánya miatt lehet, semmi kétség.
2021. szept. 22. 21:10
8/14 anonim válasza:
Azért én nagyon szívesen dobnék itt mindenkire 30 kiló izmot meg egy valag pénzt és nézném, ahogy megsemmisül, mikor rájön, hogy a legnagyobb trágya és a legjobb fogamzásgátló egész végig a személyisége volt. Aztán persze a nap végén visszavenném tőle a többi dolgot is, hogy pusztuljon meg a nyomorában, de sok embernek nem ártana egy ilyen lecke.
Sokkal jobb helyről indulnátok, ha a nőknek valóban csak a pénz és a külső számítana, mert ami belül van, attól hányni lehet csak.
2021. szept. 22. 21:49
9/14 anonim válasza:
Nem kellene ennyire sajnálod magad. Ez most egy nehezebb időszak számodra, de majd elmúlik.
2021. szept. 22. 21:50
10/14 anonim válasza:
Úgyis azt mondják, hogy: "Áh, nem Isten őrizzen", de a valóság sajna nem ezt mutatja: nem kicsit, nagyon nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!