Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ez a divat, hogy legyen mindenki hazug, bunkó és hisztizzen, mint egy nagyképű ijedt gyerek? Ez kell a nőknek?

Figyelt kérdés
29 évesen tényleg eljutottam oda, hogy nem kérek az emberekből és abból, hogy beszélek egyedülálló nőkkel és amikor felajánlom nekik, hogy egy kávéra vagy egy fagylaltra találkozzunk, akkor menten hülyítenek engem és semmi választ adnak a legkevésbé rossz esetben visszautasítják. Kérdem én, hogy ez lenne a divat, hogy villogjak az autómmal majd mutassak mellette kockás hasat és hazudjam be azt, hogy a bankszámlámon 500 millió forint van? Minek mondjak olyat önmagamról, ami véletlenül sem vagyok. Az összes randevú oldalban csalódtam és már mélységesen megvetem mindet. Ha nem kell senkinek egy olyan ember, aki nyílt lapokkal áll az élethez, akkor miért nem mondják meg? Mert ha ez így van, akkor ezt velem közöljék, mert erre az alkalomra gyűjtök és szerintem el is tűnök Európából is. Nem mintha máshol jobb lenne az élet, de legalább tudomásul veszem, hogy azon a helyen is hazug világ van, mint itthon.

2021. szept. 22. 20:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%

"szerintem el is tűnök Európából is"

Ez nem rossz otlet....

37F incel

2021. szept. 23. 01:14
 12/14 anonim ***** válasza:
73%

"Azért én nagyon szívesen dobnék itt mindenkire 30 kiló izmot meg egy valag pénzt és nézném, ahogy megsemmisül, mikor rájön, hogy a legnagyobb trágya és a legjobb fogamzásgátló egész végig a személyisége volt."

Én meg szívesen végignézném ahogyan te előnytelen külsővel, pénz nélkül senyvedsz legalább hónapokig. Pár hét után már visítanál kínodban

2021. szept. 23. 04:51
 13/14 A kérdező kommentje:
Röviden: Látom ez a leírás sok emberből indulatot váltott ki. Hol ott részben a férfiak is tehetnek arról, hogy a nők egy része már csak a külsejével akár előnyökhöz jutni. Menten azt gondolják, hogy nekem ez a fontos a nővel kapcsopatban. A másik megközelítésem, hogy tényleg nem értem az embereknek a viselkedését. Több kommentelő nekem esett mintha, egy hímsoviniszta lennék. Azok nem tudják elképzelni, hogy engem hány nő taposott meg lelkileg, mégis úgy voltam vele, hogy nem kezdek már a sárdobálásba. Nem tartom magam szentnek, de ahogy látom elfogadom azt a helyzetet, hogy nem lehet ehhez a kérdéshez indulatok nélkül viszonyulni. Csupán, aki rosszat kíván nekem, akkor annyit mondok neki, hogy kívánom neki, hogy ébredjen fel úgy minden reggel, mint ahogy én a következő tudattal: a barátok már a házasság miatt eltávolodtak vagy autóbalesetben meghaltak, a rokonaim közül is sokan elhunytak. Nincs egy ember se mellettük vagy egy nő (a nők szempontjából férfi, aki érdeklődik) a hogy létéről. Több, mint 10 év után megnézném, hogy mennyire viselné el a többi flegma ember. Ezért értelmetlen a kommunikáció sok emberrel, mert szeretik a sáros cipőjüket beletörölni a más arcába.
2021. szept. 23. 16:45
 14/14 anonim ***** válasza:

"hogy engem hány nő taposott meg lelkileg,'

Nekem mindig nagyon gyanús, amikor valaki csak szenvedni tud és az egész világ ellene. Kifejezetten kerülöm az ilyeneket.

2021. szept. 23. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!