Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mindenki azt mondja hogy jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki azt mondja hogy jól nézek ki mégsincs barátom?!

Figyelt kérdés
Az ismerőseim közül szinte mindenki elhalmoz dicséretekkel hogy milyen szép vagyok, jó a stílusom, különleges vagyok…én viszont már egyre inkább azt gondolom hogy valami hatalmas nagy baj van velem mert egyszerűen nem tudok ismerkedni..Nincs párom, mégcsak olyan férfi sincs az életemben akivel alakulna valami. Az utcán megnéznek a férfiak és úgy vettem észre hogy általában tetszem nekik. Emellett nem mondanám magam butának sem mert egyetemen tanulok és 3 nyelven beszélek anyanyelvi szinten. Nem vagyok flegma vagy lekezelő sem, mindig próbálok kedves lenni még a legrosszabb napjaimon is. Tudom, nagyképűen hangzik de ezeket a dolgokat nagyon sokan mondták nekem ezért nem értem hogy hogy lehetek ennyire szerencsétlen hogy még így is egyedül vagyok…Tudom van még időm és majd jön az igazi meg ilyenek de nagyon vágyom már arra hogy valaki szeressen és mellettem legyen..

2021. dec. 2. 09:17
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg nem mernek kezdeményezni, mert vagy úgy gondolják, hogy biztos foglalt vagy, vagy jobbnak tartanak önmaguknál.

Ha a leírásod önmagadról valós kezdeményezz te annál, aki tetszik és megoldódik hamar a problémád.

2021. dec. 2. 09:22
 2/26 anonim ***** válasza:
69%
Lehet túl magason van a léc nem?
2021. dec. 2. 09:24
 3/26 anonim ***** válasza:
0%

Az előbb írtam ki egy társkereséssel kapcsolatos kérdést. Esetleg ha lenne kedved ismerkedni, írj privátot. :)

Elmondhatnád benne, hogy milyen nyelveken beszélsz. :)

2021. dec. 2. 09:28
 4/26 anonim ***** válasza:
0%
Lehet nem vagy jizetlen baeatkozós stb.
2021. dec. 2. 09:44
 5/26 anonim ***** válasza:
*közvetlen
2021. dec. 2. 09:44
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
#3 szerintem ez így egy elég bunkó kezdeményezés volt. Ez az a szint, amire én nem is reagálnék. Ha már kezdeményezni akarsz, akkor kezdeményezz, írj te privátot, stb. és ott bedobhatsz témákat, kérdéseket, de így nagyon alpári és komolytalan, éretlen vagy. Az átlag alatt vagy bőven. Szóval én ezt a felesleges kört kihagynám.
2021. dec. 2. 10:07
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Flörtölsz, adsz pozitív visszajelzést, kezdeményezel másoknál?
2021. dec. 2. 10:07
 8/26 anonim ***** válasza:
38%

A nők jellemzően brutálisan túlértékelik magukat, főleg azok akiknek nem sok okuk van rá.

A társkeresésnél az eldősleges szűrő a külső. Ha eze nvalaki átmegy, akkor jön csak a többi dolog.

Az a durva, hogy a nők többsége azért tartja magát jó nőnek (ha annak tartj magát), mert mondjuk dolgozik, egyetemet végzett és jó esetben hajlandó otthon tegyük fel takarítani...

Ilyen dolog ez a "három nyelvet beszélek anyanyelvi szinten is"... senkit nem érdekel, legalábbis nem az ismerkedés elején.

Tudom le leszek pontozva, de akkor is kimondom: nem nézel ki (annyira) jól és nálad SOKKAL jobb férfiakat tekintesz csak potenciális partnernek. Lejjebb kell adni a szintet és észerevenni a kevésbé jóképű férfiakat is. Vagy legyél jobb nő és akkor észrevesznek a nagymenő macsók is.

2021. dec. 2. 10:22
 9/26 anonim ***** válasza:
22%
Válogatós vagy.
2021. dec. 2. 10:25
 10/26 anonim ***** válasza:
11%
Az egyetemeddel meg a nyelveiddel maximum magadnak vagy a barátnőidnek villoghatsz, egyébként a kutyát nem érdekli. Maximum arra jó hogy ezzel kezded az ismerkedést aztán egy felszínes nagyképű nőnek néznek majd. (páromnak is van mindene de sose mondja kb)
2021. dec. 2. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!