Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki azt mondja hogy jól nézek ki mégsincs barátom?!
"különleges vagyok"
aha...mint ezen a földön minden ember...
A kérdés az, hogy te kit szórsz ki magad mellől. 1-1 indokkal mindig találsz a másikban valamit, ami miatt nem vagy hajlandó megismerni, vagy adsz lehetőséget magadnak és másnak is?
kicsit én-központúnak tűnsz a poszt alapján.
#3 Tényleg nagyon bunkó voltál! Ezt már csak egy olyan beszólással múlhattad volna felül, hogy "Írjá', és én majd jól megbarátozlak téged!"
Látszik, hogy nem volt gyerekszobád.
14 es hiába van lehúzva, igaza van.
A kérdés kiírása is már eléggé egoista, én központú. Ha nem ilyen a kérdező, tök oké, de már az első mondatban kijelenteni magadról, hogy különleges vagy, az eléggé gáz XD.
Amúgy cuki, de szerintem a legtöbb ember családja, ismerősei szerint különleges a másik ember...
Akkor sorolom mitől tűnsz egoistának:
"Az utcán megnéznek a férfiak és úgy vettem észre hogy általában tetszem nekik." Igen, és mondták vagy mi? Attól, hogy rád néz valaki, az egy dolog.
"Emellett nem mondanám magam butának sem mert egyetemen tanulok és 3 nyelven beszélek anyanyelvi szinten." Dicséretes, de maga a "buta" szó jelentése az nem a papíroktól függ, vagy hogy milyen egyetemen tanulsz. Ott is szakmát tanulsz, 1 szakmához fogsz érteni.
Lehet azért nincs barátod, mert mindenkit magad alá raksz és senki nem elég jó neked.
"Tudom van még időm és majd jön az igazi meg ilyenek de nagyon vágyom már arra hogy valaki szeressen és mellettem legyen.."
nem fog jönni, ha nem teszel érte. Ahogy írtam a kérdés, hogy TE hogyan ismerkedsz, mit teszel érte és te is úgy állsz-e hozzá, hogy aki nem a kis listádon megfelelő pasi, azt megalázod vagy kikukázod és lehetőséget sem adsz magadnak, hogy legyen valami.
Ha mindent megteszel azért, hogy legyen és nem csak ülsz és vársz, akkor lesz eredménye is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!