Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mindenki azt mondja hogy jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki azt mondja hogy jól nézek ki mégsincs barátom?!

Figyelt kérdés
Az ismerőseim közül szinte mindenki elhalmoz dicséretekkel hogy milyen szép vagyok, jó a stílusom, különleges vagyok…én viszont már egyre inkább azt gondolom hogy valami hatalmas nagy baj van velem mert egyszerűen nem tudok ismerkedni..Nincs párom, mégcsak olyan férfi sincs az életemben akivel alakulna valami. Az utcán megnéznek a férfiak és úgy vettem észre hogy általában tetszem nekik. Emellett nem mondanám magam butának sem mert egyetemen tanulok és 3 nyelven beszélek anyanyelvi szinten. Nem vagyok flegma vagy lekezelő sem, mindig próbálok kedves lenni még a legrosszabb napjaimon is. Tudom, nagyképűen hangzik de ezeket a dolgokat nagyon sokan mondták nekem ezért nem értem hogy hogy lehetek ennyire szerencsétlen hogy még így is egyedül vagyok…Tudom van még időm és majd jön az igazi meg ilyenek de nagyon vágyom már arra hogy valaki szeressen és mellettem legyen..

2021. dec. 2. 09:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
31%
#6 Hármas vagyok. Teljes mértékben nem értek veled egyet.
2021. dec. 2. 11:25
 12/26 anonim ***** válasza:
63%
Hát nem tudom. Lehet hogy magasra teszed a lécet, de talán van is miért, ha nem ismerünk akkor nem tudhatjuk. Az a baj különben hogy megtudják hogy 3 nyelvet beszélsz, és egyből mindenki elő akarja adni magát hogy mekkora főnyeremény lenne számodra, vagy pedig már ettől komplexusosak lesznek ha a nő okosabb nála. Az biztos hogy ezek szerint valami részedről is hibádzik ha ennyire nem megy a keresés.
2021. dec. 2. 11:40
 13/26 anonim ***** válasza:
50%

"különleges vagyok"

aha...mint ezen a földön minden ember...

A kérdés az, hogy te kit szórsz ki magad mellől. 1-1 indokkal mindig találsz a másikban valamit, ami miatt nem vagy hajlandó megismerni, vagy adsz lehetőséget magadnak és másnak is?

kicsit én-központúnak tűnsz a poszt alapján.

2021. dec. 2. 13:24
 14/26 Senior Séf ***** válasza:
72%
Mert miközben VALAKIT akarsz magad mellé, akkor is magaddal vagy elfoglalva. A párkapcsolat társas játék. Adni kell benne, hogy kapjál is.
2021. dec. 3. 18:32
 15/26 anonim ***** válasza:
76%

#3 Tényleg nagyon bunkó voltál! Ezt már csak egy olyan beszólással múlhattad volna felül, hogy "Írjá', és én majd jól megbarátozlak téged!"

Látszik, hogy nem volt gyerekszobád.

2021. dec. 3. 18:54
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Huszonéves vagy? Budapest? Egy kávéra összefuthatunk, ha gondolod ;)
2021. dec. 3. 19:27
 17/26 B.dávid.F ***** válasza:
40%
Hány éves vagy?
2021. dec. 3. 19:55
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

14 es hiába van lehúzva, igaza van.

A kérdés kiírása is már eléggé egoista, én központú. Ha nem ilyen a kérdező, tök oké, de már az első mondatban kijelenteni magadról, hogy különleges vagy, az eléggé gáz XD.

Amúgy cuki, de szerintem a legtöbb ember családja, ismerősei szerint különleges a másik ember...

2021. dec. 4. 11:27
 19/26 A kérdező kommentje:
Nem magamról jelentettem ki, csak leírtam hogy mások mint mondtak rólam🤦🏻‍♀️😂
2021. dec. 4. 16:09
 20/26 anonim ***** válasza:
0%

Akkor sorolom mitől tűnsz egoistának:

"Az utcán megnéznek a férfiak és úgy vettem észre hogy általában tetszem nekik." Igen, és mondták vagy mi? Attól, hogy rád néz valaki, az egy dolog.

"Emellett nem mondanám magam butának sem mert egyetemen tanulok és 3 nyelven beszélek anyanyelvi szinten." Dicséretes, de maga a "buta" szó jelentése az nem a papíroktól függ, vagy hogy milyen egyetemen tanulsz. Ott is szakmát tanulsz, 1 szakmához fogsz érteni.

Lehet azért nincs barátod, mert mindenkit magad alá raksz és senki nem elég jó neked.

"Tudom van még időm és majd jön az igazi meg ilyenek de nagyon vágyom már arra hogy valaki szeressen és mellettem legyen.."

nem fog jönni, ha nem teszel érte. Ahogy írtam a kérdés, hogy TE hogyan ismerkedsz, mit teszel érte és te is úgy állsz-e hozzá, hogy aki nem a kis listádon megfelelő pasi, azt megalázod vagy kikukázod és lehetőséget sem adsz magadnak, hogy legyen valami.

Ha mindent megteszel azért, hogy legyen és nem csak ülsz és vársz, akkor lesz eredménye is.

2021. dec. 5. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!