Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mindenki azt mondja hogy jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki azt mondja hogy jól nézek ki mégsincs barátom?!

Figyelt kérdés
Az ismerőseim közül szinte mindenki elhalmoz dicséretekkel hogy milyen szép vagyok, jó a stílusom, különleges vagyok…én viszont már egyre inkább azt gondolom hogy valami hatalmas nagy baj van velem mert egyszerűen nem tudok ismerkedni..Nincs párom, mégcsak olyan férfi sincs az életemben akivel alakulna valami. Az utcán megnéznek a férfiak és úgy vettem észre hogy általában tetszem nekik. Emellett nem mondanám magam butának sem mert egyetemen tanulok és 3 nyelven beszélek anyanyelvi szinten. Nem vagyok flegma vagy lekezelő sem, mindig próbálok kedves lenni még a legrosszabb napjaimon is. Tudom, nagyképűen hangzik de ezeket a dolgokat nagyon sokan mondták nekem ezért nem értem hogy hogy lehetek ennyire szerencsétlen hogy még így is egyedül vagyok…Tudom van még időm és majd jön az igazi meg ilyenek de nagyon vágyom már arra hogy valaki szeressen és mellettem legyen..

2021. dec. 2. 09:17
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Nem tudom hogy miből vontad le a következtetést, miszerint én ölbe tett kézzel ülök és várom hogy valaki jöjjön..

Azt pedig egy szóval nem mondtam soha hogy az egyetem miatt lesz valaki okos..Abszolút nem nézem le azt aki szakmát tanul nem tudom hogy jött ez neked😂Viszont arra igenis büszke lehet az ember, hogy nyelveket tanul, hogy képzi magát folyamatosan. A külsővel ellentétben ez nem egy “kapott” dolog, ezért igenis meg kell “küzdeni”.

Azért meg nehogymár nagyképűnek nevezz, mert azt mondom hogy úgy vettem észre, hogy tetszem a férfiaknak😂Ha téged megnéznének az utcán azt te is észrevennéd

2021. dec. 5. 14:18
 22/26 anonim ***** válasza:
0%

Biztos nem vagy buta, de okos ember nem használ smájlikat amikor idegenekkel kommunikál. Azt írod, hogy nem vagy flegma vagy lekezelő még a legrosszabb napjaidon sem. Az utolsó válaszodból nem ez jön le. Én először tényleg azt hittem, hogy segítséget kérsz, viszont egyre kevésbé vagy szimpatikus.

Ha sem a külsőddel, sem az eszeddel nincs baj és így sem találsz barátot, gondolom a személyiségeden buksz el.

2021. dec. 5. 17:15
 23/26 anonim ***** válasza:
Nyugi, nekem sincs barátnőm. Másokkal is megesik az ilyen. 🤷‍♂️
2021. dec. 5. 17:21
 24/26 anonim ***** válasza:
40%

Nyugi, úgy látszik megvan a párod.. 😂😂😂

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2021. dec. 6. 07:17
 25/26 anonim ***** válasza:
58%

Jézusom mi ez a sok megkeseredett, savanyú ember itt, kérdező, semmi gond nincs azzal ha te jó nőnek látod magad hiába írja itt már a nem is tudom hanyadik válaszoló látatlanban, hogy tuti ronda vagy 😃

Barátod meg valószínűleg azért nincs mert mással vagy elfoglalva, nem beszelgetsz ferfiakkal vagy adsz nekik jeleket.

De ez nem jelent semmit amúgy a jövőben ettől lehet párod majd, ki tudja mit hoz az élet ugyebár, a nyelvizsgaidhoz pedig gratulálok!

2021. dec. 6. 08:05
 26/26 anonim ***** válasza:
58%

Nem kell ezt sürgetni, nem találkoztál még a megfelelő férfival.

Egyébként nem értem, hogy ezt miért írod ki ide, látod mennyi nem normális van, aki nem is ismer, de már húzna le és azonnal leminősít.

Egyébként lehet zárkózott a kisugárzásod, szoktál céllal ismerkedni? Jársz közösségbe?

2021. dec. 6. 08:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!