Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami késes gyilkost keressek párkapcsolatra, ha mindenkit le tud oltani rólam az exem?
Exem kicsit agresszív féltekeny típus, sacc 190 magas, ki is van képezve(gyilkosságokra is),nem hobby edzésekre jár. És vannak alvilági barátai is és nagyon magas körökbeli befolyásos kapcsolatai is.
Néha még zaklat, de nemigen vagyunk kapcsolatban.
De ha meglátna pasival, es rászáll a másikra vagy rám a párommal együtt, minden pasi sirva menekül(ne)el tőlem.(kontrollmániás és nem akarja hogy barátom legyen, mert vmi hatalmas entitástól vezérelve úgy gondolja, szerinte csak ő lehet a barátom.)
Meg eleve ilyen háttérrel lehet normális pasi szóba se állna velem ha tudná.
Most udvarolgat egy 170 centis "kiskölyök",olyan a "kisvilága", hogy zenéz hallgat, zenét szerkesztget, autóról álmodozik most akar venni, amolyan cuki srác, meg rajta kívül udvarolnak amolyan rendes dolgos becsületes egyszerű férfiak, akik melo után filmeznek, meg ilyen egyszerű az életük, meg udvarol még pár.
De összességében ahogy elnézem az összes pasit körülöttem, mind sírva menekülne el az exem elől. (Az mellett, hogy engem egyik sem védene meg, egyik sem tudná rólam lekoptatni sem)
Egyetlen egy srác van akivel járhatnék, aki tele van szintén befolyásos kapcsolatrendszerrel, és igazságügyisekkel, rendőrökkel, és alvilági kapcsolatokkal is, szóval aki nem fél tőle, bármi lenne, mellette jó kezekben lennék, de ő egy volt barátom és utálom, hányok is tőle. De szóval léteznek domináns, nem fejreesett pasik is.
Úgy néz ki az egész, ha én összejönnék vmi egyszerű emberrel, vagy egy cukival, vagy ilyen átlagokkal, az exemnek csak elég lenne őket kedvesen megkérnie hogy el lehet menni, már szednék is a kis lábaikat és otthagynának engem.
Ilyen kis cukker egyszeru embereket reggelire "megesz" az exem.
Ilyen háttérrel jobb ha esetleg hatalmi körökben levő pasikat, vagy vmi alvilágiakat keresek párkapcsolatra?
Az ilyen egyszerű srácokat 2 perc alatt ledominálja, oltja le rólam. Annyi is elég sokaknak, ha csak mosolyogva kéri elsőre, már menekülnek.
(Érdekes a szerelem is ez csak megjegyzésem. Nagyon szerethet az, aki futva menekül..)
#29:
Te miért teszel fel itt hetente többször kérdéseket????
De komolyan kérdezem!
Szerintem neked egyik füleden be, a másikon ki, teljesen mindegy mit írnak a válaszolók. Te csak beszélgetni akarsz velünk de úgy, hogy önigazolásként folyamatosan csak a magad igazát mantrázod.
A gyk-sok mindig hülyék szerinted, de azért állandóan itt kérdezgetsz!
Nem kell kérdéseket feltenned és akkor megegyezhetsz saját magaddal otthon.
Szegény 170 cm kis srácot (ahogy te nevezted) már előre sajnálom. De nem a bűnöző exed miatt, hanem miattad, meg az egész életmódod miatt. Szegény srác még nem tudja mi vár rá.
Tényleg jobb lenne ha kimennél külföldre táncolni ahogy régen.
Ott zajlana neked az élet ahogy te szereted, az itteni rendes srácokat meg hanyagolnád.
Évekig pszichózisban voltam , mert makacs voltam mint a szamár.
Egy dolog segített.
A pszichológusom.
A szeretet és Isten,
Nincs az a gödör amiből Isten ne tudna kihúzni.
Persze ha azt akarod , hogy segítsen Isten: előbb meg kell hitelezned a bizalmát és kinyújtanod a kezed felé.
Milyen egymilliós albérletbe terveznél kaucióval? Egymagadnak mekkora ház kell, hogy kaucióval egymillióba kerülne?
Gondolom, tudsz máshol munkát keresni anélkül, hogy már odaköltöztél volna. Ezt lehet fordított sorrendben.
Nem lenne ott család, aki megvéd? Mert most megvéd? Ki? A szomszéd? Ha nem tudná, hol laksz, kitől kéne megvédjenek? Folyamatosan magadnak mondasz ellent.
De amíg a "kissrácban" meg mindenkiben azt keresed, amit "az exedben imádtál", addig minek is keresel mást? Ha mindenkiben őt látod, őt keresed?
Amikor egyik fulemen be masikon ki az nálam olyankor van csak ha degradálnak.
Maga a pszichologus mondta hogy aki nem képes asszertivan nyilatkiz is hanem csak degradálva beszolva lenezve alazva, annak mind baja van önmagával, és semmi hitele nincs annak amit mondanak, segitőszándék pláne nem.
Meg sem szabadna ilyeneket hallgatni se.
Egy pillanatra komolyan véve a kérdést.
Az itteni sipítozás helyett, miért nem kérsz fel 2-3 "OKJ-s bézbózütő kezelő kommunikációs mediátor szakembert", hogy verjék a fejébe, hogy hol a helye?
Hidd el, a paprikaspray + vipera kombó nevelő hatása rendkívül hatékony. Mintha a Waldorf és a Kodály módszer nemeskoktélja lenne, és a leghülyébb ember is ért belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!