Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valami késes gyilkost keressek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami késes gyilkost keressek párkapcsolatra, ha mindenkit le tud oltani rólam az exem?

Figyelt kérdés

Exem kicsit agresszív féltekeny típus, sacc 190 magas, ki is van képezve(gyilkosságokra is),nem hobby edzésekre jár. És vannak alvilági barátai is és nagyon magas körökbeli befolyásos kapcsolatai is.

Néha még zaklat, de nemigen vagyunk kapcsolatban.

De ha meglátna pasival, es rászáll a másikra vagy rám a párommal együtt, minden pasi sirva menekül(ne)el tőlem.(kontrollmániás és nem akarja hogy barátom legyen, mert vmi hatalmas entitástól vezérelve úgy gondolja, szerinte csak ő lehet a barátom.)

Meg eleve ilyen háttérrel lehet normális pasi szóba se állna velem ha tudná.

Most udvarolgat egy 170 centis "kiskölyök",olyan a "kisvilága", hogy zenéz hallgat, zenét szerkesztget, autóról álmodozik most akar venni, amolyan cuki srác, meg rajta kívül udvarolnak amolyan rendes dolgos becsületes egyszerű férfiak, akik melo után filmeznek, meg ilyen egyszerű az életük, meg udvarol még pár.

De összességében ahogy elnézem az összes pasit körülöttem, mind sírva menekülne el az exem elől. (Az mellett, hogy engem egyik sem védene meg, egyik sem tudná rólam lekoptatni sem)

Egyetlen egy srác van akivel járhatnék, aki tele van szintén befolyásos kapcsolatrendszerrel, és igazságügyisekkel, rendőrökkel, és alvilági kapcsolatokkal is, szóval aki nem fél tőle, bármi lenne, mellette jó kezekben lennék, de ő egy volt barátom és utálom, hányok is tőle. De szóval léteznek domináns, nem fejreesett pasik is.

Úgy néz ki az egész, ha én összejönnék vmi egyszerű emberrel, vagy egy cukival, vagy ilyen átlagokkal, az exemnek csak elég lenne őket kedvesen megkérnie hogy el lehet menni, már szednék is a kis lábaikat és otthagynának engem.

Ilyen kis cukker egyszeru embereket reggelire "megesz" az exem.

Ilyen háttérrel jobb ha esetleg hatalmi körökben levő pasikat, vagy vmi alvilágiakat keresek párkapcsolatra?

Az ilyen egyszerű srácokat 2 perc alatt ledominálja, oltja le rólam. Annyi is elég sokaknak, ha csak mosolyogva kéri elsőre, már menekülnek.

(Érdekes a szerelem is ez csak megjegyzésem. Nagyon szerethet az, aki futva menekül..)

#domináns ex
2023. márc. 8. 12:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 A kérdező kommentje:

Az aldozatsegitők ahol van pszichologus, azt mondják meg is ölhet, vigyázzak. Sok ilyet láttak már.

És szerintük semmi baj nincs velem. Kaocsfuggő se vagyok

Értelmesnek intelligensnek is tartanak.

2023. márc. 8. 13:23
 12/72 anonim ***** válasza:
100%
De, kérhetsz távoltartást, ahhoz pont hogy nem kell agyonverjen. Megelőző távoltartás, max 60 napot ítélnek meg, bíróságra add be a kérelmet, sürgősséggel kitűzik a tárgyalást, idézik a bűnöző faszidat meg téged is. Legalább boldog leszel, hogy újra látod, mert amúgy se vagy meg az alvilági pasijaid nélkül. Remélhetőleg mielőbb találsz egy másik ilyen bűnözőt, aki szívesen agyonveri az exedet, és így tovább, életed végéig.
2023. márc. 8. 13:27
 13/72 anonim ***** válasza:
100%
Én kicsit sem sajnállak kérdező. Képtelen vagy a fejlődésre, képtelen vagy belátni a hibáidat. Inkább élvezd az izgalmas életedet, ne panaszkodj, te választottad.
2023. márc. 8. 13:27
 14/72 anonim ***** válasza:
93%
Lehet, hogy értelmes vagy és intelligens, de neked a bűnöző életmód meg a kigyúrt gyilkosok a szimpik, a legfőbb bók meg az, hogy fszimádó vagy.
2023. márc. 8. 13:28
 15/72 A kérdező kommentje:

Ha idézés miegyéb lenne ebbol azt se elném túl. Ha barmilyen levelet kapna, nekem annyi.

A távoltartásival csak hergelném jobban.

Nem is kell sajnálni.azzal semmire nem is mennék Én se sajnálnám ha téged vernének agyon.

De mondjuk egy 170 es szerelmes kiskölyök srácot, már sajnálnék. És itt kezdődnek a gondjaim.

2023. márc. 8. 13:30
 16/72 A kérdező kommentje:
Ahol élek ott meg az ösezes szomszed is tudja mi van. Ha egyszer is sikítok hívják is a rendort. Ha elkoltozom ilyen védelmem se lenne. Ott nyírna ki csendben. A szomszedok meg a hírekben "nem is tudtuk mi folyik náluk",olyan "rendeseknek tűntek"
2023. márc. 8. 13:33
 17/72 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem vernek agyon, mert hálaisten nekem egy átlagjózsi 170 centis férjem van, nem a bűnözőkre bukom.

Miért is nem költözöl el olyan helyre, ahol nem adod meg a címedet...?

2023. márc. 8. 13:35
 18/72 anonim ***** válasza:
100%

#16:

Elköltözni pont azért kell, hogy ne tudja meg hogy hol élsz!

Nem úgy kell elköltözni hogy bejelented neki az új lakcímedet!

Honnan tudná hogy hol élsz, ha titokban kiveszel egy másik albérletet????

Érdekes ez sok nőnek már sikerült csak valahogy neked nem megy. Pont azért, mert nem is akarsz igazán megszabadulni tőle.

Kezd el keresni messzebb egy új albit, akkor talán hihető hogy meg akarsz szabadulni tőle.

2023. márc. 8. 13:37
 19/72 A kérdező kommentje:

Errol mar volt kerdesem. Mondjak fel legyek ugye munkanelkuli hagyjam el a varost fizessek ki lqkbert meg kauciot azolyan majd 1 milla es kezdjek másik városban munkanelkulikent ahol egy szál rokonom sincs senkit nem ismerek senki meg se védene.

Azaz legyek egy munkanelkuli akinek senkije nincs is. Aki egy szomszedot se ismer.legyek egy préda. Hülyék vannak itt?

2023. márc. 8. 13:44
 20/72 A kérdező kommentje:
Es ezert adjak ki egy milliot. Egy ember miatt cseréljem le az életem.
2023. márc. 8. 13:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!