Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami késes gyilkost keressek párkapcsolatra, ha mindenkit le tud oltani rólam az exem?
Exem kicsit agresszív féltekeny típus, sacc 190 magas, ki is van képezve(gyilkosságokra is),nem hobby edzésekre jár. És vannak alvilági barátai is és nagyon magas körökbeli befolyásos kapcsolatai is.
Néha még zaklat, de nemigen vagyunk kapcsolatban.
De ha meglátna pasival, es rászáll a másikra vagy rám a párommal együtt, minden pasi sirva menekül(ne)el tőlem.(kontrollmániás és nem akarja hogy barátom legyen, mert vmi hatalmas entitástól vezérelve úgy gondolja, szerinte csak ő lehet a barátom.)
Meg eleve ilyen háttérrel lehet normális pasi szóba se állna velem ha tudná.
Most udvarolgat egy 170 centis "kiskölyök",olyan a "kisvilága", hogy zenéz hallgat, zenét szerkesztget, autóról álmodozik most akar venni, amolyan cuki srác, meg rajta kívül udvarolnak amolyan rendes dolgos becsületes egyszerű férfiak, akik melo után filmeznek, meg ilyen egyszerű az életük, meg udvarol még pár.
De összességében ahogy elnézem az összes pasit körülöttem, mind sírva menekülne el az exem elől. (Az mellett, hogy engem egyik sem védene meg, egyik sem tudná rólam lekoptatni sem)
Egyetlen egy srác van akivel járhatnék, aki tele van szintén befolyásos kapcsolatrendszerrel, és igazságügyisekkel, rendőrökkel, és alvilági kapcsolatokkal is, szóval aki nem fél tőle, bármi lenne, mellette jó kezekben lennék, de ő egy volt barátom és utálom, hányok is tőle. De szóval léteznek domináns, nem fejreesett pasik is.
Úgy néz ki az egész, ha én összejönnék vmi egyszerű emberrel, vagy egy cukival, vagy ilyen átlagokkal, az exemnek csak elég lenne őket kedvesen megkérnie hogy el lehet menni, már szednék is a kis lábaikat és otthagynának engem.
Ilyen kis cukker egyszeru embereket reggelire "megesz" az exem.
Ilyen háttérrel jobb ha esetleg hatalmi körökben levő pasikat, vagy vmi alvilágiakat keresek párkapcsolatra?
Az ilyen egyszerű srácokat 2 perc alatt ledominálja, oltja le rólam. Annyi is elég sokaknak, ha csak mosolyogva kéri elsőre, már menekülnek.
(Érdekes a szerelem is ez csak megjegyzésem. Nagyon szerethet az, aki futva menekül..)
Privre
Soha nem alázott le az ágyban.
Csak eleinte olyan nem lehetett hogy nincs szex, mert akkor szerinte biztos megcsalom, abbol meg olyan balhé, hogy remegtem. Így mindig beadtam félelemből a derekam. Ez kimondatlan erőszak így.
De ezt sikerült megoldanom, azt mondtam neki amikor nincs szex akkor sokkal jobban tudok benne bízni, hogy szeretimád es nem a szexért tart csak; és nagyra, hatalmasra becsülöm benne azt, hogy szex mentes napokon is hozzám jön haza, imád ölel, es nem kihasznál. Es nem arra tart csak.
Ezek után már nem az ugrott be neki, hogy ha nem akarom a szexet, hogy akkor biztos csalom, hanem az, hogy ettől mégjobban el vagyok ragadtatva, bízom benne, mégjobban szeretem mert akkor is velem van ha nincs szex nekem ez megnyugtató, bizonyitja nekem, hogy szeret.
Millio meg egy manipulációs trükk kell az ilyenekhez túlélni. Minél jobban éreztetni azt, hogy becsülöd szereted, legyezni az egóját, hogy ne féljen attol, hogy csalom. Mert féltékenységből van nála minden. Azután már nem "erőszakolt".
Nagyon mosni kell az agyát elmebetegeknek.
A gond ott kezdődik amikor úgy vannak elborulva, hogy nem fogják fel a környezeti ingereket, azaz mondhat bárki bármit, nem hallanak. ezen a ponton amikor nem hall, nincs magánál, akkor nem vezethető, nem irányítható nem befolyásolható, önmagát ismétli, önmagát hergeli, már csak annyitól ütni képes, ha rosszkor pislogtál egyet.
Ebben az állapotban képesek ölni is akár.
És ekkor nagyon fontos hogy legyen egy szomszéd, vagy ne kettesben legyen vele az ember.
Ne csodálkozz, ha nem vesznek komolyan a rendőrök. Egyik nap előadod itt, hogy mindenkinek uncsi szar a pasija, bezzeg a tiéd tökéletes. A "szakítás" után is az volt a legelső kérdésed, hogy tudsz hozzá visszamenni csak szexre. Ennyire akarsz megszabadulni tőle. Annyira félsz tőle, hogy legutóbbis miután lehordtál itt mindenkit, közölted, hogy inkább átmész hozzá és megvárod, pedig nem volt hozzá kedved, dehát te annnnyira uncsizol😂 Milyen áldozat az, aki unalomból önként és dalolva megy a bántalmazójához?🤔 Másnap meg összeszarod magad tőle. Aztán ez változik naponta. Nem vagy te egy kicsit paranoid skizofrén? 🤡
Amúgy nyilván senkit nem gyilkolna le, ha mondjuk fél évig nem lenne pasid. Tudod, aki nincs, azt bántani se lehet. Csak hát sajnos egy napot se bírsz ki f@sz nélkül. Még szerencse, hogy nem vagy kapcsolatfüggő.😁
Vagy menj ki külföldre rázni a segged, ahogy előtte. Máshoz úgyse értesz. Ott meg se talál, meg kapsz elég f@szt is.
Veled azért van gond mert már annyi mindent összehazudtál a kérdéseidben hogy magad sem emlékszel rá. Én úgy emlékeztem hogy azt írtad hogy te budapesti vagy, bár lehet hogy akkor is lódítottál. Ilyen esetben elég lenne egy másik kerületbe elköltözni.
Látod ez az ára annak, hogy nem tudod beérni egy unalmas, hétköznapi, átlag férfival. Most legalább izgalmas az életed. Leírtad több kérdésedben hogy téged ez éltet.
Ismétlem a kérdésem.
Szóval milyen pasi illene hozzám?
Randizzak a 170 es "kissráccal", vagy akinek filmnezéssel telnek az estéi, vagy ilyenekkel?
Szerelmesnek kezdem érezni magam, de nem merek lépni kapcsolatokba.
Azt hittem, hogy már nem lehetsz szánalmasabb, de sikerült.
Itt vekengsz, hogy nincs normális pasi társkeresőn. Most van egy. Erre az se jó, mert neked egy két méteres gorilla kell, aki vagy halálra kúr, vagy csak megöl. Minden más unalmas.
Cicabogár, az expasid hónapok óta le se tokja a fejed, csupán te visongsz itt, hogy jujj, mi lesz, ha jön rohan megkeres elvisz elmar megrak szétkúr, és ó bárcsak jönne már, mert dugatlan vagy. Ezekre a kérdésekre izgulsz, amiben mindenkinek előadod, hogy te még mindig egy ilyen pompás telivér kedvenc ribije vagy, és ő még mindig ölne érted.
Aha. Persze.
De ideje lenne belátni, hogy álmaid exe tényleg ex lett, és már rég egy másik cicababa életét keseríti. Téged meg le se tojik.
Ami neked jut, azok a 170 centis jófiúk, akik mellett kiszárad a muffod és megöl az unalom. Még egy pár év, és nekik se fogsz kelleni. Csak egy vén tyúk leszel, aki azt hiszi, hogy a visszeres combjain még jól mutat a miniszoknya.
Ez melyik film?
Nekem egyszer volt ilyen csajom, barom rendőr ex-el.
Akkor tanultam meg, hogy a rendőrre is jó az ESP 18" edzett vipera.
Tegnap is nálam volt!
A kissrácban aki zeneszerkesztéssel foglalkozik rengeteg minden tetszik. Kepes azt a formát hozni mint amit az exemben imádtam! Rengeteg effektet nyújt, nem egyet, amit szívok magamba a pasiktól. Amiket az exem ezerrel nyújtott. Képes az a 170 es kissrác erre! Valszeg mert szerelmes:) ezer fokon izzik.
Az exben is rengeteg a tűz.
Ez megvan a 170 es kissrácban is.
A kocsiban is jó az ízlése nagyon.
Olyan érzésem van mintha kapnám azt amit kapni is akarok. Amit kaptam is az exemtol mindig is. A tenyerén hordozástol kezdve azt az érzelmi túlfűtöttséget amit nagyon élek. A stílus kocsiban ruhában és az eletben az az éltlni akarás. Lenyűgöz.
Ez engem is megdöbbent hogy egy "kiskölyökben" megvan!!!
Es ő nem agresszív.
Meglep!
"Cicabogár, az expasid hónapok óta le se tokja a fejed, "
Erre írtam hogy tegnap is nálam volt az exem.
Meg elotte 3 nappal is.
A ház előtt cirkál. Folyamat követ figyel.
Szóval ne a gyk mondja már meg nekem azt le.szar e vagy nem az exem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!