Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami késes gyilkost keressek párkapcsolatra, ha mindenkit le tud oltani rólam az exem?
Exem kicsit agresszív féltekeny típus, sacc 190 magas, ki is van képezve(gyilkosságokra is),nem hobby edzésekre jár. És vannak alvilági barátai is és nagyon magas körökbeli befolyásos kapcsolatai is.
Néha még zaklat, de nemigen vagyunk kapcsolatban.
De ha meglátna pasival, es rászáll a másikra vagy rám a párommal együtt, minden pasi sirva menekül(ne)el tőlem.(kontrollmániás és nem akarja hogy barátom legyen, mert vmi hatalmas entitástól vezérelve úgy gondolja, szerinte csak ő lehet a barátom.)
Meg eleve ilyen háttérrel lehet normális pasi szóba se állna velem ha tudná.
Most udvarolgat egy 170 centis "kiskölyök",olyan a "kisvilága", hogy zenéz hallgat, zenét szerkesztget, autóról álmodozik most akar venni, amolyan cuki srác, meg rajta kívül udvarolnak amolyan rendes dolgos becsületes egyszerű férfiak, akik melo után filmeznek, meg ilyen egyszerű az életük, meg udvarol még pár.
De összességében ahogy elnézem az összes pasit körülöttem, mind sírva menekülne el az exem elől. (Az mellett, hogy engem egyik sem védene meg, egyik sem tudná rólam lekoptatni sem)
Egyetlen egy srác van akivel járhatnék, aki tele van szintén befolyásos kapcsolatrendszerrel, és igazságügyisekkel, rendőrökkel, és alvilági kapcsolatokkal is, szóval aki nem fél tőle, bármi lenne, mellette jó kezekben lennék, de ő egy volt barátom és utálom, hányok is tőle. De szóval léteznek domináns, nem fejreesett pasik is.
Úgy néz ki az egész, ha én összejönnék vmi egyszerű emberrel, vagy egy cukival, vagy ilyen átlagokkal, az exemnek csak elég lenne őket kedvesen megkérnie hogy el lehet menni, már szednék is a kis lábaikat és otthagynának engem.
Ilyen kis cukker egyszeru embereket reggelire "megesz" az exem.
Ilyen háttérrel jobb ha esetleg hatalmi körökben levő pasikat, vagy vmi alvilágiakat keresek párkapcsolatra?
Az ilyen egyszerű srácokat 2 perc alatt ledominálja, oltja le rólam. Annyi is elég sokaknak, ha csak mosolyogva kéri elsőre, már menekülnek.
(Érdekes a szerelem is ez csak megjegyzésem. Nagyon szerethet az, aki futva menekül..)
A válasz két szó: Távolságtartási végzés.
Egyébként máskor tényleg megerőltethetnéd magad, konkrétan még azt sem sikerült elhitetned, hogy nő lennél, nemhogy azt, hogy a sztorinak bármilyen valóságalapja lenne...
Domináns agresszív féltekeny kontrollmániás ex után kit keressek kapcsolatra?
Ha meglátna a 170-es kiskölyökkel pl először szerintem ki is röhögne aztán elszórakozna a sráccal.
Meg velem is talán.
Egy domináns pasi megvédene és le is tudná oldani. De süllyedjek le agressziv mellől egy másik "agresszivhez"?
2. Az max 30 napra van csak. Ugy tudom. És nem kell indokolni? Indoklás nelkul kérhető?
Meg amugy egy haverja is intezkedhet. Nem kérhetek az összes kapcsolatrendszerere tavolsagtartásit.
Na, mi van, megint ex lett a kis bántalmazódból?
Neked normális pasi úgyse jó, mert uncsi, szóval jó lesz egy másik alvilági, úgyis olyan volt az összes.
Amúgy nekem tök mindegy, csak valamelyik törje már el az ujjaid, hogy ne írj ki heti 20 kérdést.
Előző válaszolók!
Ez az a csaj akinek a bántalmazó palija van, egy alvilági kapcsolatokkal rendelkező pasas. Már vagy fél éve folyamatosan próbált volna szakítani vele a kérdező, de a pasi nem hagyta békén. Volt amikor annyit cirkuszoltak, hogy a szomszédok kihívták a rendőröket.
Persze a csaj is kapcsolatfüggő, sokáig ő sem akar szabadulni ettől a baromtól. Tavaly meg az előző, szintén alvilági kapcsolatokkal rendelkező palijától nem tudott megszabadulni csak úgy, hogy összejött ezzel a barommal aki most szemmel tartja.
Az a poén az egészben, hogy a csaj többször is kiírt olyan kérdést ahol ő maga írta le, hogy nem tud mit kezdeni a normális, kedves, átlag "férjnek való" férfiakkal, mert azok neki unalmasak, velük nem zajlik az élet. Ő izgalmakra vágyik.
Ő maga választ mindig problémás, alvilági alakokat akik persze valahol nem normálisak. Utána meg a kérdező panaszkodik mert nem tud tőlük megszabadulni. Egyik "bűnöző" segít megszabadulni a másiktól, úgy hogy ha összejönnek...
Már volt neki ajánlva hogy költözzön másik albérletbe, de neki mindig mindenre van kifogása. Hetente kiír több kérdést is, vissza lehet keresni.
Most a "nincs normális pasi a társkeren" című kérdései vannak soron, előtte az exére panaszkodott minden kérdésben (most is).
Teljesen mindegy mit tanácsolunk neki, ő csak a saját igazát hajtogatja minden kérdése alatt.
A rendorokkel már sokszor beszéltem. Amíg fenyeget amig nincs látlelet amig nem folyt vér addig nem intézkednek. Nem egyszer jöttek ki es mentek el, be se vitték. Es haverkodtak is vele.
En leoltottam amennyire tudtam szakitottam úgy, hogy még ÉLEK!
Es akkor se egy férfi védett meg. Hanem en magamat!(rendőrök szülők stb. egy átlagpasi el is szaladna!)
Az elsőn mit olvassak?
Exem szerint ízig vérig vagyok nő aki imadja a f.szt, mocskos qurva,(őt idézem nem az én szavaim!) állandóan kell neki a szex, mindenkivel elmenne, biztos azert hagyom el mert mással akarok d.gni, majd megtudja hogy ki az eskontrollmániás feltékeny, erre ideböfög vki h lehet nem is vagyok nő. A gyk ostobái. Nekem mégcsak nem is válaszok a hülyék válaszai.
A tavoltartásihez meg nincs indok ha kell. Mert nem vert még agyon. Nagyon sokszor komolyan se veszik az eletveszelyes fenyegeteseit se.
Neha komolyan összezarnám pár rendőrrel hogy nem kell e komolyan venni. De vegignezném ahogy legyilkoja őket. Akkor mondják nekem azt hogy nem jönnek ki meg ez nem indok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!