Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nő miért panaszkodik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő miért panaszkodik egy férfi barátjának arról, hogy a jóképű férfiak megcsalják és otthagyják és de jó lenne egy olyan barát neki mint az akinek panaszkodik?

Figyelt kérdés

Persze nem úgy adja elő a nő ezt, hogy "jóképű férfiak" csalják meg, de ez a lényege. A barátja akinek panaszkodik az meg hallgatja ezt miközben olyat kijelent a nő, hogy bárcsak olyan lenne a többi mint ő ,csak azt nem teszi hozzá, hogy mellette persze jóképűnek kellene lennie.

Csak pont itt a lényeg, egy jóképű férfi ritkán lesz kedves, stb. egy nővel miután már megkapta, hiszen nincs érdeke benne, jöhet a következő. Az adottságait kihasználja, és ezt a nők nem veszik észre.

Miért nem tud egy ilyen nő rájönni a sokadik alkalom után, hogy az ilyen férfiakat nem tudja megváltoztatni, ő is csak egy skalp lesz és ennyi. És érdemesebb lenne olyan férfival összejönni aki nem feltétlen Brad Pitt-nek született de mellette kedves, megbízható, jó beszélgetőpartner, stb.

2023. márc. 3. 17:27
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:

Látod, így kell ezt.

Nem külső függvénye a személyiség, de a személyiséget formálja a külső.

És vajon miért lesz ilyen egy férfi? Nem tán miattatok? Majd utána arra mutogattok, hogy a jóképű férfi aki egész életében megkapta a nőket az ilyen meg olyan, viszont akitől elzártátok magatokat az meg másmilyen lett és utána példálóztok ezzel?

Nem érzed ebben a problémát?

2023. márc. 4. 14:35
 42/51 anonim ***** válasza:
58%
A probléma te vagy kérdező! Jó nagy probléma!
2023. márc. 4. 14:39
 43/51 anonim ***** válasza:
71%

Hogyhogy miért lesz ilyen egy "FÉRFI"? :D A nő is ilyen lesz. A csúnya EMBEREK kevés pozitív visszajelzést kapnak - egyébként a saját nemüktől is. Vagy úgy vetted észre, hogy a dagi pattanásos srác kurvára menő a fiúk közt? Vagy a dagi pattanásos kiscsaj menő a lányok közt? 7-8-9 évesen még nem alakulnak ki a szexuális szerepek de már ki vannak közösítve a csúnya/fura gyerekek. Az azonos neműek közt is baromira megvan ez a hierarchia. Azt ne mondd, hogy még nem láttál olyat, hogy iskolásfiúk megszivatják a nyomi társukat, vagy kiscsajok bullyingolják a béna lányt az osztályban.

Nem azt mondtam, hogy ez jó, vagy helyes, de ettől még rohadtul nem fogok vonzódni a félszeg, gátlásos férfiakhoz. Nem vagyok jótákonysági szervezet. Ugyanígy sajnálom azt, akit a szülei halálra zabáltattak gyerekkorában, és nem taulta meg, hogy mi az a mérték, de ettől hadd ne kelljen vonzódjak a kövér emberekhez.

2023. márc. 4. 14:42
 44/51 A kérdező kommentje:

Nos engem soha nem szivattak iskolákban a fiú társaim, pont, hogy én tettem ezt több emberrel is, de inkább általános iskolában, középiskolára már megkomolyodtam. Tehát ez nem igaz.

Nem ugyanaz amúgy sem egy férfi életében vagy személyiségfejlődésében amikor mondjuk becsicskul egy másik férfinek vagy a nők nem fekszenek alá.

2023. márc. 4. 14:55
 45/51 anonim ***** válasza:
65%

44 Értem, tehát téged nem szivattak az osztálytársaid, ebből adódóan nem létezik ez a jelenség. Tiszta sor.

Amúgy meg rohadtul senkinek sem kötelessége "alád feküdni". Jézusom... Kit a szart érdekel, hogy dugsz vagy nem?

2023. márc. 4. 14:57
 46/51 A kérdező kommentje:

Létező jelenség, de másabb mint amikor egy nő tesz kárt egy férfi becsületében.

Én több osztálytársammal sem viselkedtem túl jól mondjuk így, én még is most elnézve őket a Facebook-on nem szenvedtek emiatt hátrányt. Az ilyenen túllendűl az ember könnyen, talán már nem is emlékeznek, maximum ha felhozná az ember nekik.

De egy nő általi becsületbe tiprás teljesen más tészta.

2023. márc. 4. 15:06
 47/51 anonim ***** válasza:
65%
És mégis mivel tesz kárt egy nő egy férfi becsületében? :D Azzal, hogy nem hagyja magát megdugni. Ohh, hát ez vérlázító. Amúgy meg szarni rá... Akkor sem kellenek a nyomigyerekek.
2023. márc. 4. 15:09
 48/51 A kérdező kommentje:

Nem, azzal ahogy lezárra vagy elküldi. Utána kibeszéli a barátnőivel, stb.

2023. márc. 4. 15:12
 49/51 anonim ***** válasza:
65%
Miért? Egy nőnek nincs joga lerázni és elküldeni azt, akit éppen csak akar?
2023. márc. 4. 15:15
 50/51 A kérdező kommentje:

Van joga hozzá, csak nem mindegy hogyan teszi azt.

2023. márc. 4. 15:17
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!