Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nő miért panaszkodik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő miért panaszkodik egy férfi barátjának arról, hogy a jóképű férfiak megcsalják és otthagyják és de jó lenne egy olyan barát neki mint az akinek panaszkodik?

Figyelt kérdés

Persze nem úgy adja elő a nő ezt, hogy "jóképű férfiak" csalják meg, de ez a lényege. A barátja akinek panaszkodik az meg hallgatja ezt miközben olyat kijelent a nő, hogy bárcsak olyan lenne a többi mint ő ,csak azt nem teszi hozzá, hogy mellette persze jóképűnek kellene lennie.

Csak pont itt a lényeg, egy jóképű férfi ritkán lesz kedves, stb. egy nővel miután már megkapta, hiszen nincs érdeke benne, jöhet a következő. Az adottságait kihasználja, és ezt a nők nem veszik észre.

Miért nem tud egy ilyen nő rájönni a sokadik alkalom után, hogy az ilyen férfiakat nem tudja megváltoztatni, ő is csak egy skalp lesz és ennyi. És érdemesebb lenne olyan férfival összejönni aki nem feltétlen Brad Pitt-nek született de mellette kedves, megbízható, jó beszélgetőpartner, stb.

2023. márc. 3. 17:27
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
88%
XDD
2023. márc. 3. 17:31
 2/51 anonim ***** válasza:
37%
Elképzelem, hogy milyen rossz lehet szegénynek, hogy mindig más jóképű pasi dugja, nem évekig ugyanaz. Rettenetes!
2023. márc. 3. 17:33
 3/51 anonim ***** válasza:
37%
Attól kezdve hogy leminősitett mert szerinte nem vagyok jóképű nem lenne sem haver sem barat...főleg hogy úgy adja elő hogy ha neki nem tetszem automatikusan én vagyok minden nő számára értéktelen ronda valaki..ignotalas
2023. márc. 3. 17:35
 4/51 anonim ***** válasza:
91%

1. Lehet valaki vonzó kívül ÉS belül is.

2. Nem csak Brat Pitt néz ki jól. Ez szubjektív kinek mi tetszik.

3. Ha barátkozol valakivel nem illik hazudni neki a hátsó szándékaidról. Lényegében érdekből "barátkozol" vele.

Miért nem tudják ezt felfogni az ilyen fiúk?

2023. márc. 3. 17:36
 5/51 A kérdező kommentje:

Elég rossz egy nőnek amelyik elhiszi, hogy kapcsolat lesz belőle majd jön a valóság pár numera után amikor a jóképű férfi már elkezdi terelni, fel se veszi neki a telefont majd kiderül, hogy már a következő nőt ápolgatja.

Természetesen egy normális férfi így viselkedik, én sem tűrném ezt, de még is rengeteg férfi viselkedik ilyen papucsként, úgy, hogy még cserébe még a mézesbödön közelébe se jut.

Persze, lehet ilyen, csak nagyon ritka, 1000-ből 1. És ez innentől nem mérvadó.

Ki mondta, hogy csak ő néz ki jól? Lehetne sorolni még sztárok közül elég sokat. Ez csak egy példa, sok jóképű férfi van akik úgy használják a nőket ahogy kedvük óhajtja.

Nem magamról beszéltem, én ilyet nem tűrnék el egy nőtől sem. Illetve barátja se lennék egy nőnek csak azért, hogy nekem sírjon más férfiakról, én nem hiszek férfi-női barátságban.

Az ilyen férfiak azt nem tudják megérteni, hogy a nő áradozik arról, hogy milyen jól elbeszélgetnek velük , stb. de közben panaszkodnak más férfiakra akiknek szétnyitják a lábukat hiába van patkánybelsőjük, de hát jól néznek ki ugyebár. Csak ez egy kicsit ellentmondásos.

2023. márc. 3. 17:41
 6/51 anonim ***** válasza:
89%
Szia Shrek
2023. márc. 3. 17:43
 7/51 anonim ***** válasza:
100%
Mert megteheti
2023. márc. 3. 17:44
 8/51 anonim ***** válasza:
77%

Az nem jutott még eszedbe, hogy a csaj a kattos, és nem véletlenül lép le tőle mindenki?

Amúgy mire vársz? Hátha egyszer félrészegen hagyja magát vigasztalni, és be tudod csempészni a lompost? Szerinted nem bánná meg egyből? Ennyire ne legyél már szànalmas, hogy évekig vársz lepattanóra!

2023. márc. 3. 17:48
 9/51 anonim ***** válasza:
96%

4-es válaszoló, 2. pontodra másolnám ezt ide be:

- Hófödte hegycsúcsokkal körülvett bajor falucska, amin kristálytiszta patak csörgedez végig.

- Mediterrán kisváros orgonával benőtt terméskő épületekkel.

- Sudár pálmafákkal szegélyezett trópusi tengerpart.

- Nyüzsgő, modern nagyváros, formatervezett épületremekekkel.

- közepes/jó állapotban lévő panel lakótelep.

Nyilván relatív, hogy az első négy közül kinek mi a szép, de abban már mindenki egyetért, hogy az ötödik az mindegyiknél csúnyább. Na valahogy az emberi szépség megítélése is ilyen.

2023. márc. 3. 17:48
 10/51 anonim ***** válasza:
85%

"Csak pont itt a lényeg, egy jóképű férfi ritkán lesz kedves, stb. egy nővel miután már megkapta,"

Na ne mondd! Ezzel is elárulod magadról, hogy micsoda kis féreg vagy, te csak azért nem csalnál meg egy nőt, mert nincs kivel!

2023. márc. 3. 17:55
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!