Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő miért panaszkodik egy férfi barátjának arról, hogy a jóképű férfiak megcsalják és otthagyják és de jó lenne egy olyan barát neki mint az akinek panaszkodik?
Persze nem úgy adja elő a nő ezt, hogy "jóképű férfiak" csalják meg, de ez a lényege. A barátja akinek panaszkodik az meg hallgatja ezt miközben olyat kijelent a nő, hogy bárcsak olyan lenne a többi mint ő ,csak azt nem teszi hozzá, hogy mellette persze jóképűnek kellene lennie.
Csak pont itt a lényeg, egy jóképű férfi ritkán lesz kedves, stb. egy nővel miután már megkapta, hiszen nincs érdeke benne, jöhet a következő. Az adottságait kihasználja, és ezt a nők nem veszik észre.
Miért nem tud egy ilyen nő rájönni a sokadik alkalom után, hogy az ilyen férfiakat nem tudja megváltoztatni, ő is csak egy skalp lesz és ennyi. És érdemesebb lenne olyan férfival összejönni aki nem feltétlen Brad Pitt-nek született de mellette kedves, megbízható, jó beszélgetőpartner, stb.
#9 igen. Lehet mondani, hogy ki mennyire hasonlít a modern nyugati férfiideálhoz. De azt nem, hogy akkor biztosan vonzóbb is lesz (akár csak külsőre). Nekem tetszett már alacsony is, kövér is, vézna is kopasz is, meg ronda is. Nem, egyiknek sem volt pénze, középsikolások voltunk. Ja és hiába látom, hogy XY szép (olyan, mint a média férfiideálja), nem feltétlenül pont ő fog nekem tetszeni.
Illetve a leírásodban jelzőket használtál, amik direkt negatív/pozitív töltetűek. Lehet egy otthonos, aranyos, csendes, nyugodt, idilli kertes kunyhót is a rozoga, elhagyatott, ócska, unalmas stb szavakkal leírni. Nézőpont kérdése.
Ez nem csak egy nőről szól, a legtöbb szép nőre ez jellemző.
Ezt nem tudhatod. Viszont velem ellentétben a jóképű férfiak már bizonyították ezt.
Attól nem lesz jobb, ez igaz. De amikor van egy jóképű patkánybelsőjű férfi aki hetente másik szép és csinos nőt húz horogra és dob el és van egy átlagos de kedves férfi aki egyet sem akkor vajon mi a jobb?
Mert az illetőt a barátjának tekinti és a barátainknak panaszkodni szoktunk
- többek között.
Amúgy nemtom mit b-szogatjátok itt hogy a jóképű férfiak mennyire gyökerek, esküszöm mindenre ami szent, hogy nem bánik szarabbul egy nővel senki, annál a pasinál, aki évekig epekedik meg rajong egy nőért, aztán megkapja.
Egyszer adsz esélyt egy csúnyább pasinak és egyből úgy viselkedik, mint aki bármit megtehet. Felszívja magát a sikerélménytől, aztán úgy kompenzálja a komplexusait, hogy téged fúr meg a te önbizalmad ássa alá é szrul bánik veled. Esküszöm az égre. Nincs annál rosszabb pasi, mint aki epekedik és utána végre kap egy esélyt.
Menjetek lányok azokra, akik legalább be is jönnek külsőre, mert inkább b-ssznon át olyan, akihez legalább vonzódtál <3
#17 :DDDDD Köszönöm, hogy bemutattad a fent leírtakat személyes példán keresztül.
Azért azt remélem tudod, hogy nem azért nem kellesz a nőknek, mert nem vagy jóképű, hanem mert a személyiéged trágya.
Deaz a lényeg, hogy te rendes pasinak tartod magad, ez jó messzire viszmajd el :D
Patkánybelső, nem kell felpuffadni ennyire! Te is bizonyítottad már itt azt, hogy milyen vagy. A szóhasználatod lebuktat.
Amúgy meg teljesen igaza van. Engem egy exem csalt meg, akivel csak tudott, és ő bánt velem patkány módon. Egy csúnya, nagy orrú, lófogú srác, akiről elhittem, hogy ő más, mint a többi, ő megbecsülne... A nagy 💩! Életem legkeservesebb fél éve volt.
Naiv és fiatalka voltam. Tanultam az esetből.
A vonzó BELSŐvel rendelkező pasik közül jelentősen több az, aki kifejezetten jóképű, mint aki nem. Számomra, az én ismeretségi körömben.
Pl ilyen komplexusos, irigy, rosszindulatú pasival sosem jönnék össze.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!