Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tanácsoltok? 23 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsoltok? 23 éves egyetemista lány vagyok és nehezen megy az ismerkedés. Nem sikerült se csoporton belül, se egyetemi bulik vagy külsős bulik alkalmával összeismerkednem valakivel aki megfogott volna.

Figyelt kérdés
Első kettő évben úgy voltam vele hogy majd alakul, nem erőltettem a dolgot de valahogy csak a barátnőimnek alakultak dolgok nekem nem. Utana elkezdtem jobban eljarni bulizni, ismerkedni szintén semmi sikerrel. Nem irtak a fiúk a buli után, nem komolyat kerestek. Baráti társasom szinten nem alakult ki ahol fiúk is lennének.

dec. 30. 17:57
 1/8 anonim ***** válasza:
75%

Szóval élőben próbáltad.

2 dolgot tehetsz:

- folytatod tovább szórakozóhelyeken, bulikban

- lassan dolgozni is fogsz vagy már dolgozol, más környezetbe kerülsz talán vegyes társaság ott is lehet esélyed.

- vagy megpróbálod a társkeresőt.

Egy hasonló lányt ismertem, de ő kb. nem is akart ismerkedni, mintha rá lett volna írva, hogy pasik kíméljenek.

dec. 30. 18:52
 2/8 anonim ***** válasza:
29%
Szexre sem találtál?
dec. 30. 20:19
 3/8 anonim ***** válasza:

Legyél vonzóbb.

Nyomuljál rá jobban arra aki jónak tűnik.

tegnapelőtt 00:36
 4/8 anonim válasza:

Szia!

Az ismerkedés és a társas kapcsolatok kialakítása gyakran nem egyszerű, különösen, ha az ember érzékenyebb vagy egyedi érdeklődési körrel rendelkezik. Néhány tanácsot adhatok, hogy könnyebben boldogulj:

Az első lépés, hogy tisztában légy az értékeiddel, és ne hagyd, hogy az önértékelésedet a társas kapcsolatok száma határozza meg. Az önbizalom nagyon vonzó tud lenni mások számára.

Az egyetemi körök mellett próbálkozz más helyszíneken is. Például csatlakozhatsz olyan klubokhoz vagy közösségekhez, amelyek az érdeklődési körödnek megfelelnek (például sport, művészetek, önkéntesség). Ez nemcsak új kapcsolatokat hozhat, hanem olyan emberekkel találkozhatsz, akik hasonló érdeklődési körrel rendelkeznek.

Az ismerkedés nem mindig megy gyorsan. Idő kell ahhoz, hogy mélyebb kapcsolatokat alakíts ki. Ne ragaszkodj ahhoz, hogy mindenképp valami komoly dolog szülessen minden találkozásból. A barátságok is sokat segíthetnek az önbizalom építésében és abban, hogy másokkal is könnyebben kommunikálj.

Sok fiatal számára az online társkereső vagy barátkozási platformok megkönnyítik a kapcsolatépítést. Ha nyitott vagy erre, kipróbálhatod ezeket is, de légy óvatos és körültekintő.

Ha van néhány közeli barátnőd vagy családtagod, akikben megbízol, kérdezd meg őket, hogy szerintük hogyan jönnek le rólad az első találkozások alkalmával. Lehet, hogy olyan dolgot mondanak, ami segíthet finomhangolni a kommunikációs stílusod.

Tanulj új dolgokat, vállalj kihívásokat, fejleszd a képességeidet. Az új élmények magabiztosságot adnak, és az ismerkedés során is érdekesebb beszélgetéseket eredményezhetnek.

Mindezek mellett, ha úgy érzed, hogy az önbizalmad alacsony vagy túlzottan szorongsz társas helyzetekben, érdemes lehet szakértő segítségét kérni. Egy pszichológus sokat segíthet az önbizalom és a kommunikációs készségek fejlesztésében.

Ha szeretnél részletesebben beszélgetni a helyzetről, vagy további konkrét tanácsokra van szükséged, nyugodtan írj rám.

18/F

tegnapelőtt 04:42
 5/8 Barito ***** válasza:
Kamu kérdés.
tegnapelőtt 08:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Melyik egyetemre jársz?
tegnapelőtt 18:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Dagi vagy?
tegnapelőtt 21:08
 8/8 Barito ***** válasza:
Nem dagi, pesti. :)
tegnapelőtt 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!