Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire elutasítóak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire elutasítóak a nők az ismerkedés során egy olyan férfivel aki prostikhoz járt fiatalabb korában?

Figyelt kérdés
Miben más ez mintha sok egyéjszakás kalandja lett volna ahol ráadásul nem is védekeztek volna.
2023. febr. 25. 13:10
 81/92 A kérdező kommentje:

Honnan tudhatnád ezt? Egy prosti is el tud élvezni.

Minden olyan férfi akire úgy tekintetek, hogy jóképű meg na ez férfi, annak volt már egyéjszakás kalandja mert aki megteheti az megteszi.

2023. febr. 26. 16:15
 82/92 anonim ***** válasza:
92%
Te már cyak tudod, te aki életedben nem voltál és nem is leszel jóképű férfi.
2023. febr. 26. 17:54
 83/92 anonim ***** válasza:
93%
81: de egyéjszakás és egyéjszakás között is van különbség. Azt, amikor két felnőtt kölcsönös beleegyezéssel lefekszik egymással korrektnek tartom, azt viszont nem, amikor vki egy magatehetetlen részeg nőt dug (és nem azért, de a jóképűnél van arra a nagyobb esély, hogy nem kellett leitatnia meg begináznia a nőt szexért, ha már ezt felhoztad).
2023. febr. 26. 23:09
 84/92 A kérdező kommentje:

Akkor mi a bajod amikor egy prostival fekszik le egy férfi? Ott is beleegyezik a nő..

Vagy te/ti tényleg azt hiszitek, hogy minden prosti valami emberrablás áldozata és a strici ott van a másik szobában? Biztos van pár ilyen, de az olyan is, már a képekből és egy telefonhívásból le jön. Sose mentem ilyenekhez.

Amikor van egy jól kinéző és intelligensen kommunikáló prosti akinek van megbízható tagoktól sok pozitív értékelése és ha te is váltasz vele pár szót akkor egyből kiderül, hogy magának csinálja és igen csak jól elél belőle.

Egy ugyanolyan szolgáltatás ez mintha te elmész egy masszásra mert fáj a vállad.

Sokszor ha bemész egy nagyobb üzletláncba és fizetsz akkor nagyobb életfájdalmat lesz a kis pénzt kereső kasszás arcán mint egy prostién, mivel a prosti tudja, hogy megkeresi a havi millió feletti vagy több milliós bevételt attól függően mennyire keresett és valamelyik még szereti is csinálni. Míg a kasszás lányka ott robotol havi 250 ezerért és utálja. Nos itt ebben az esetben a nagy üzletlánc a stricije a hölgyeménynek.

Persze erkölcsileg feltudja mutatni, hogy ő nem prosti csak egy utolsó lenézett kasszás, csak kérdés ezzel mire megy az életben.

2023. febr. 27. 15:37
 85/92 anonim ***** válasza:
84: ott egy különbség van - hogy a nő nem AKARJA, és a férfi is csak a saját élvezetére megy. Egyéjszakásnál nagyobb az esély arra, hogy a nő igényire is odafigyel - ha a nő nem csatak részeg, ott azért már az is jó pont, hogy nem erőszakol meg vkit, hanem olyannal megy el, aki AKAR is vele szexelni. Prostinál az van, hogy "ÉN ezt akarom, ÉN azt akarom, ÉN amazt akarom", ő választja ki azt is, hogy gumival vagy gumi nélkülé. A másik rohadtul nem érdekli. Tárgyként kezeli a nőt.
2023. febr. 27. 16:10
 86/92 A kérdező kommentje:

Nem akarja a nő? Akkor minek csinálja? Ja, hogy a pénzért, értem.

Szerinted a kasszáslány akar ott ülni 8 órában? Nem hinném, csak éppen kell neki a pénz.

"Gumival vagy nélküle" Na ebből is látszik, hogy fogalmad sincs csak dumálsz és a prostival az útszéli igénytelent azonosítod. Semmilyen normális prostinál nincs gumi nélküli aktus.

Egyszerűen nem ér el az agyatokig, hogy a mai világban már a prostiság nem arról szól, hogy pár cickány elrabol és te leadod nekik a pénzt és kényszerből dugatod magad.. sok szép nőnek ez már egy hivatása amiből nagyon jól megél.

2023. febr. 27. 16:15
 87/92 anonim ***** válasza:
84%

Mert minden nő álma undorító disznókkal szexelni, akikhez nem vonzódik és lese szarják, hogy elmegy-e, azt hogy felizgul-e, mert felsőbbrendűnek képzelik magukat.

Amúgy én kasszás vagyok és szeretem a munkám. Nem értem mire fel nézed le az embereket.

2023. febr. 27. 16:26
 88/92 anonim ***** válasza:
Az, hogy van olyan nő, aki így dönt, hogy ilyen munkát vállal, az egy dolog. De nekem nem ilyen típusú nőként hadd legyen már taszító, hogy van, akinek opció ilyen nőhöz elmenni, az elvek miatt. Amiatt az elv miatt, hogy ő úghy gondolja, neki joga van akármilyen nővel akárhogyan dugni, és k...ra nem zavarja az, hogy az a nő nem kívánja, és egyáltalán nem érdekli, hogy annak a nőnek mi lenne a jó és a kellemes az ágyban, mert a legtöbb prostizó férfi nagyban tojik rá, csak az a lényeg, hogy ő mit akar. Na, az ilyen velem hogy viselkedne az ágyban, ha ehhez van szokva? Ha már bizonyította, hogy a viszkető farka fontosabb neki, mint az, hogy olyannal éás őúgy csinálja, aki vonzódik hozzá, ahogyan az a nő is élvezi?
2023. febr. 27. 16:30
 89/92 anonim ***** válasza:
54%

Nem kell nekik elmondani!

Szerinted ők elmondják az abortuszaikat, a nemi betegségeiket, vagy a színes kanjaikat?

2023. febr. 27. 16:40
 90/92 A kérdező kommentje:

Mert minden nőnek az álma apró pénzért robotolni egy kasszában amivel az életben nem tud magának bármilyen egzisztenciát megteremteni ha csak magára szorul.

És mit mondanál arra, ha megkérdeznél egy-két prostit és azt mondanák neked, hogy ők is szeretik a munkájukat csak éppen 10x annyit keresnek mint te?

Persze, hogy nagyban tojok rá, téged érdekel, hogy a fodrászodnak tetszik e a frizurád meg szimpatikus vagy e neki?

Kifizetem az elég borsos árát még az én pénztárcámhoz mérve is.

Nyilván egy kapcsolatban másabb lenne a helyzet ha nem csak pénzért akar a nő.

2023. febr. 27. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!