Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire elutasítóak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire elutasítóak a nők az ismerkedés során egy olyan férfivel aki prostikhoz járt fiatalabb korában?

Figyelt kérdés
Miben más ez mintha sok egyéjszakás kalandja lett volna ahol ráadásul nem is védekeztek volna.
2023. febr. 25. 13:10
 41/92 A kérdező kommentje:

Sosem értettem ezt a forgalom generálós dolgot. Van sok más kérdés oda is lehetne válaszolni nem csak nekem.

Ti rajongtok értem és azért adtok több száz választ minden kérdésem alá.

Nem tudom ki az a Balázs és nem is érdekel, kocsmába már nem járok.

A személyiségemig el se juthatunk ha egy nő esélyt sem ad mert nem születtem jóképűnek és 185 cm magasnak. Innentől nem igaz.

Minden férfi az legbelül.

2023. febr. 25. 14:57
 42/92 A kérdező kommentje:

A szex pont, hogy jobb egy prostival ha jól megjátssza magát, mivel nem kell arra figyelni meg azon stresszelni, hogy jajj neki is jó legyen, jajj még ne menjek el mert neki is jó legyen , stb..

Egy prostival jobb a szex mintha egy nő adja oda magát és elvár dolgokat.

Pláne ha egy prosti bomba testtel és szép arccal rendelkezik míg egy barátnő amivel sok férfi beéri , hasas, kis mellű, stb.

2023. febr. 25. 14:59
 43/92 anonim ***** válasza:
91%

42

Rendben. Akkor miért rinyálsz, hogy egyetlen nőnek sem kellesz, csak a prostik teszik szét neked, azok is pénzért? Ha ennyire szar egy olyan nővel szexelni, aki kíván téged és őszintén élvezi az aktust, akkor mi a probléma? Miért sír a szád? :DDDDDDDDDDDDDD

2023. febr. 25. 15:04
 44/92 anonim ***** válasza:
15%
Csak igen halkan kérdem...a barátnő/feleség...az ingyen van?
2023. febr. 25. 15:07
 45/92 anonim ***** válasza:
91%
44 Meglehet, hogy a ti fajtátoknak még az sem... Ilyenekkel max aranyásók állnak össze.
2023. febr. 25. 15:09
 46/92 A kérdező kommentje:

A felvetés jogos. Rengeteg pénzt felemészt egy barátnő/feleség is, pedig ő aztán kikéri magának, hogy nem prosti. De azért elvárja a férfitől, hogy fizesse ezt is, azt is, amazt is. Amikor meg mondjuk a férfi nemet mond akkor jön a dumával, hogy jólvan akkor nincs punci este.

És akkor az ilyen nő kéri ki magának, hogy valaki pénzért szexel vagy, hogy a nők megvásárolhatóak e vagy sem.

2023. febr. 25. 15:17
 47/92 anonim ***** válasza:
91%
Válaszolj. Ha ennyire rossz párkapcsolatbna lenni, vagy legalábbis olyan nővel szexelni, aki tényleg téged kíván, akkor mi a problémád? :DDDD
2023. febr. 25. 15:19
 48/92 anonim ***** válasza:
27%

45. Nem kell bunkóskodni!

De tudod mit? TANÍTS MESTER!!!

Belépő, vacsora, lakás, kocsi, hétvégi buli, esküvő, csajozós ruha, ajándék, ... ezek ingyen vannak?

49/92 anonim ***** válasza:
89%

Amúgy minek raksz ki ennyi kérdést, ha nem trollkodásból?

Eleve minden kérdés nagyjából ugyanarról szól és ugyanazokat a dolgokat ismételgeted. Van ennek valami értelme, vagy csak unatkozol?

50/92 anonim ***** válasza:
88%

48

De ki mondta, hogy ezt a csajnak is fizetned kell? :)) Én pl SOHA nem várom, hogy a pasi fizessen nekem. Max szülinapon vagy ha nagyon olyan az alkalom (mondjuk lediplomáztam).

A felsoroltak meg természetesen nincsenek ingyen, de amennyiben a saját részedet fizeted, úgy ez miért is prostitúció? Baszki, te nem élvezed azokat a programokat, ahova elmész a csajoddal? Akkor meglehet, hogy olyan barátnőt kéne választani, akivel hasonló az érdeklődési körötök.

A lakás és a kocsi meg totál értelmetlen a felsorolásban... Te azért nem akarsz az utcán élni, vagy életed végéig buszozgatni, mert a csajod elvárja... Mi van?????

Ajándékot pedig a férfinak is vesznek, szóval ilyen alapon, akkor te is pénzbe kerülsz. Ja, hogy te nem szoktál kapni? Hát ez sajnálatos, de ez inkább beszél rólad, mint a nőkről.

Ha neked minden programot fizetned kell a nőnek azért, hogy veled legyen, akkor egyszerűen túl szar vagy ahhoz, hogy a nő önmagadért legyen veled. Ennyi.

2023. febr. 25. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!