Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire elutasítóak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire elutasítóak a nők az ismerkedés során egy olyan férfivel aki prostikhoz járt fiatalabb korában?

Figyelt kérdés
Miben más ez mintha sok egyéjszakás kalandja lett volna ahol ráadásul nem is védekeztek volna.
2023. febr. 25. 13:10
 21/92 anonim ***** válasza:
81%

19

El vagy tévedve. :DDD

2023. febr. 25. 14:04
 22/92 anonim ***** válasza:
88%
Beteg, idióta lúzer senki = aki prostizik. Mindegy, mi a munkája.
2023. febr. 25. 14:05
 23/92 anonim ***** válasza:
92%
Mi olyan bonyolult abban, hogy nem kell olyan férfi, akinek nem fontos a nő élvezete?
2023. febr. 25. 14:05
 24/92 A kérdező kommentje:

Igen, ezt már én is írtam nekik, te kicsit jobban kifejtetted. Ez a valóság, amit nem akarnak elfogadni.

Erről az orvosos dologról jutott eszembe, hogy amikor voltam egy prostinál akihez sokat jártam és eltűnt hónapokig mert megcsináltatta a mellét mondta, hogy aki elvégezte a beavatkozást rajta az is a kuncsaftja, eleinte csak viccesen beszéltek róla, hogy jobb lenne egy nagyobb mell, utána meg tényleg meg is történt, valóban jót tett a hölgynek.

Na most itt egy plasztikai sebészről beszélünk aki tele van pénzzel és alapból egy sikeres szakma, még is prostihoz járt. Nyilván nem tudom, hogy ki az , milyen idős, szingli/felesége van, stb. de a nők hite miszerint csak lúzerek járnak prostikhoz az eléggé megcáfolható.

Amikor meg mondjuk egy híres emberről vagy politikusról derül ki akkor osszák az észt a poszt alatt, hogy hát igen az összes ilyen.

Éppen azt fújják ami nekik tetszetős.

2023. febr. 25. 14:06
 25/92 anonim ***** válasza:
97%
Attól, hogy valaki híres ember vagy poltikus, még simán egy hulladék. És lúzer is, hogy csak ilyenek jutnak neki(azok is csak pénzért), akiken már a fél világ átment. Ha meg ez izgatja fel, akkor agyilag még gázabb.
2023. febr. 25. 14:10
 26/92 A kérdező kommentje:

De nem csak ilyenek jutnak nekik, van feleségük, családjuk, szeretőjük, de emellett miért ne prostizhatna? Felmész az oldalra, böngészel több száz nő közül , kiválasztod aki legjobban bejön és mész. Ezt rengeteg férfi igénybe veszi. Sok olyan is akiről el se tudnád képzelni, mert, hogy milyen rendes, kedves, becsületes meg jó ember.

2023. febr. 25. 14:17
 27/92 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom, ez kicsit olyan mint 30 évesen pótkerékkel biciklizni.
2023. febr. 25. 14:20
 28/92 anonim ***** válasza:
29%

24.-re, a kérdezőnek...bár másoknak is.

Meg ugye a változatosság, és a szint.

Mert reálisan, de őszintén, hány pasit ismertek, akinek ilyen kaliberű nője van/volt? [link]

Vagy 1000-ből hány pasinak jön össze, hogy váltogasson ilyen nőket havonta?

- [link]

- [link]

Vagy...ami SOK férfi álma.: [link]

Ezek olyanok, mint egy nyári hétvégére sport kabriót bérelni. Egy élmény.

2023. febr. 25. 14:22
 29/92 anonim ***** válasza:
85%

28

Jogod van hozzá. Nekem meg jogom van megvetni emiatt.

2023. febr. 25. 14:24
 30/92 anonim ***** válasza:
80%

28-nak: Nekem speciel sok, mondjuk én 10+ éve mozgok edzőtermi/versenysport környezetben. Ott nagyjából mindenki így néz ki. Mondjuk a férfiak is hozzáteszem. Ha 1000 pasiból több adná a fejét rendes mozgásra, lehet többnek összejönne.

Nagyjából mindenki azt kapja ami jár neki. :D

2023. febr. 25. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!