Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire elutasítóak a nők az ismerkedés során egy olyan férfivel aki prostikhoz járt fiatalabb korában?
"Nem a prostik miatt, hanem mert annyira idióta, hogy ezt el is mondja!"
Fordítva. Attól, hogy nem mondja el, még megtörtént. Ha nem dug prostikat, nincs mit elmondani.
Egy női test bérelhető, pénzzel vagy mással, igen. Milyen beleegyezés hiánya? A prosti beleegyezik, áruba bocsátotta magát.
Kevesebb beleegyezése van egy részeg nőnek mint egy prostinak ha már itt tartunk.
rosszlanyokon az igényes és szép nők akikhez én jártam mind rendelkezett friss teszttel ha kértem
Ez azért nem igaz, mivel prostikhoz több olyan férfi jár aki pl. házas vagy kapcsolatban van mint magamfajták.
Sok nőben is jártak már rengetegen, ráadásul gumi nélkül.
"Egy női test bérelhető, pénzzel vagy mással, igen."
Na látod. Ilyen beteg fasz rángassa magának.
Amikor meghív egy nőt egy jóképű férfi egy italra majd elviszi a WC-be és megcsinálja az mi?
Ezek a nők ezt dolgozzák, ezt művelik, ez a legősibb szokás. A nők igazi mivolta, csak mára már elkorcsosult a világ. Mesterségesen felemelték a nőket.
Az a baj, hogy NAGYON SOK nő, nem tudja...illetve tudod mit...nem is akarja/meri felfogni és elfogadni, hogy RENGETEG férfi jár/járt prostikhoz.
És nem csak beteg, idióta, lúzer senkik!!! Bizony a 2 szakvizsgás sebész főorvos úr IS, meg a havi X milliót kereső főnököd, a kislányod tanára, ÉS!!! bizony a TE SAJÁT fiad, férjed, vejed, unokád,...IS prostizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!