Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire elutasítóak a nők az ismerkedés során egy olyan férfivel aki prostikhoz járt fiatalabb korában?
26,engem semmi sem lep már meg. Elég gusztustalan férget ismerek már ahhoz, hogy ne lepődjek meg semmin.
Igen, sok a defektes agyú faszi. Ez független a végzett munkától. Bár a magasabb végzettségűek között a pszichopata is több. Ezt naponta tapasztalom. 🤣
Én is részt vettem már két alkalommal 3-as felállásban két gyönyörű nővel, na most ilyen mikor adatik meg a hétköznapokban ha nem extrém jóképű az ember?
Az első linkeden az emily nevű nő szerintem nem szép, főleg Google keresés után.
De ha a celebvilágban gondolkozunk hazai fronton nagyon eltudnék képzelni egy édeshármast mondjuk Nádai Anikó - Ripli Zsuzsi felállásban, vagy ha szőkeséget nézünk akkor mondjuk Kiss Ramóna - Szabó Zsófi, de az első verzió lenne a legjobb.
Engem rendszeresen pszichopatának neveznek itt pedig nem vagyok az. Vezető pozícióba sok ember úgy jut el mint én. Praktikus és érzelemmentes. Ettől még nem lesz pszichopata. Az, hogy a beosztottakra hogy tekint vagy a nőkre, de emellett képes érzelmekre és szeretetre pl. családja felé onnantól már nem lehet az.
Egy prostinál mit érdekli ezt az embert? Téged érdekel, hogy a masszőr akihez elmész szeret e téged masszirozni? Nem hinném. Kifizeted a bérét ő meg elvégzi a szolgáltatást. Vagy , hogy a fodrásznak van e kedve levágni a hajad?
34
Pont erről beszélek... Aki annyira állati szinten van, hogy számára a szex teljesen ekvivalens a masszázzsal vagy a hajvágással, azzal mégis mihez kezdjen az ember? :D Nagyon alja szint.
Mert miről szól a szex? Miért csinálják az emberek? Jössz a hülyeséggel, hogy szerelemből meg ilyenek, na persze. Van ilyen is, de attól nem ezért csinálják.
Azért csinálják mert vágynak rá, így születtek, mint ahogy vágysz egy finom ételre mikor éhes vagy, vagy amikor már nagyon WC-zned kell és végre odajutsz.
Benned van a vágy ami hajt és ezt egy nő tudja kielégíteni. És ehhez nem kell kapcsolat. Sok nő is kapcsolat nélkül feksizk össze férfiakkal, csak mert jóképűek és viszket nekik is.
"Mesterségesen felemelték a nőket". Ezért nem akar téged senki, mert nincs benned tisztelet, nincs benned igazi szeretet, törődés, megértés. Ezért nem! És ezért szorulsz rá, hogy fizess a szexért.
Totál érdektelen, amikor azzal védekezel, hogy bezzeg az ilyen olyan nő mit csinál, kivel, hogy szedeti fel magát. Értelemszerűen neked azok a nők is olyanok, akiket lenézel, és senki nem mondta, hogy az a viselkedés vonzó minden pasinak, vagy hogy azzal jót tesz magának a nő. És talán én, aki leírom, hogy rohadtul unszimpatikus vagy, én sem úgy viselkedek ahogy te a legrosszabb példákat emlegeted.... Szóval szivi a személyiségeddel van gond, ennyi.
"Mert miről szól a szex?"
Ezt te soha nem fogod megtudni, soha nem fogsz összehozni egy épeszű nőt, aki magadért feküdne melléd, és önként adja neked a punciját.
Helyette fizethetsz hogy valaki hozzád érjen, meg marad az álmodozás Kiss Ramónákról. És élhetsz a kis illúziódban hogy ez teljesen normális. Szar lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!