Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire elutasítóak a nők az ismerkedés során egy olyan férfivel aki prostikhoz járt fiatalabb korában?
De, kellenék én sok nőnek, csak nekem nem kell az elvárásaim alatti nő.
Ezt rosszul gondolod, de lelked rajta. Én is hasonló jókat kívánok neked.
63
Ne hazudj te barom... A kérdésed konktéran arról szól, hogy miért utasítanak el a nők? Szánalom.
Nem tudsz értelmezni? Nem csak rólam hanem általánosságban szól a kérdés, illetve nem az a kérdés, hogy "miért utasítanak el a nők" ,hanem arról, hogy egy prostikhoz járó úriembert miért utasítanak el a nők ha ezt megtudják.
Tényleg ennyire rossz a felfogásod?
Nehéz felfogni, hogy nekem nem kell bárki? CSAK és KIZÁRÓLAG szép és csinos nőkkel vagyok hajlandó együtt lenni.
Tehát NEM érdekel, hogy összeakar jönni velem sok átlagos vagy csúnyácska nő ha teret adnék ennek.
Igen, kaptam már elutasítást szép és csinos nőktől, bár mostanában már nem annyira próbálkozok mert tudom, hogy ha nem jóképű és nem 185 cm magas az ember akkor kár a gőzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!