Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire elutasítóak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire elutasítóak a nők az ismerkedés során egy olyan férfivel aki prostikhoz járt fiatalabb korában?

Figyelt kérdés
Miben más ez mintha sok egyéjszakás kalandja lett volna ahol ráadásul nem is védekeztek volna.
2023. febr. 25. 13:10
 71/92 anonim ***** válasza:
90%
Ha abbahagytad a próbálkozást, akkor mi a fa.sznak ez a sok kérdés? Teljesen értelmetlen. Vedd tudomásul, hogy nem lesz olyan nőd, mint amilyet elképzeltél két recska között. Aztán lépj tovább, ne hergeld itt a népet ökörségekkel. Mindenki lesz.arja,hogy sörözés közben mint töröd a maradék agysejtjeidet. Tartsd meg magadnak idióta.
2023. febr. 25. 16:48
 72/92 anonim ***** válasza:
86%
Ezért jók az olyan pasik, akiknek normális kapcsolataik voltak.
2023. febr. 25. 16:59
 73/92 anonim ***** válasza:
88%
"A személyiségemig el se juthatunk ha egy nő esélyt sem ad mert nem születtem jóképűnek és 185 cm magasnak. Innentől nem igaz." Az kérdésed nem is erről szólt, hanem a prostis témáról! Hát ha szerinted el se jutnak a személyiségedig, hogy jutnak odáig, hogy prostizol... Össze vissza beszélsz, vagdalkozol. Utálod a nőket, el se hinnéd, hogy kellhetsz bárkinek is. Mégis miért kellenél te másnak... nem a magasságod a gond, és ha "jóképű" valaki de igényes, okos, jó jellem, szórakoztató, merész, pozitív, és akarja, fog találni egy normális párt. De te nem vagy ilyen.
2023. febr. 25. 17:47
 74/92 A kérdező kommentje:

Általánosságban tettem fel a kérdést, nem csak rólam attól, hogy engem is érint.

Én sose mondanám el egy nőnek, hogy prostiztam, tudnám a reakciót.

2023. febr. 25. 17:50
 75/92 anonim ***** válasza:
80%
Nem is kéne elmondani. Tudná magától abból hogy egy önző fasz vagy az ágyban aki azt hiszi mindent megtehet, lese szarja a nő igényeit, nem tudja hogyan kell kielégíteni.
2023. febr. 25. 18:24
 76/92 A kérdező kommentje:

Igen mert egy másik férfi akinek volt 1 nője az akkora zsonglőr , hogy csak na. Nagyobb mint én 50+ nővel mögöttem.

2023. febr. 25. 18:39
 77/92 anonim ***** válasza:
87%

50+-al akikért mind fozettél és ezért te magad mondtad, hogy lese szartad hogy ők is elmenjenek.

Viszont az aki mögött egy normális van na az annál az egynél mindig is fogyelt arra hogy hogyan tudja kielégíteni.

2023. febr. 25. 18:43
 78/92 anonim ***** válasza:
87%
Shrek inkább dobálj még pár húszast a pizzás lánynak.
2023. febr. 25. 18:55
 79/92 anonim ***** válasza:
97%
Soha egy nőt nem juttatál a csúcsa. Miről beszélünk???
2023. febr. 25. 19:19
 80/92 anonim ***** válasza:
95%
Azért, mert aki fizet a szexért, azt nem érdekli, hogy a nőnek milyen, és úgy gondolja, neki alanyi jogon jár a p...i. Nyilván az egyéjszakásozók között is szűrnék, ha tudnék róla - aki részeg nőt dugott, az is kuka nálam, mert az még durvább, mint a prostizás, az konkrét nemi erőszak.
2023. febr. 26. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!