Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire elutasítóak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire elutasítóak a nők az ismerkedés során egy olyan férfivel aki prostikhoz járt fiatalabb korában?

Figyelt kérdés
Miben más ez mintha sok egyéjszakás kalandja lett volna ahol ráadásul nem is védekeztek volna.
2023. febr. 25. 13:10
 51/92 anonim ***** válasza:
77%

"De tudod mit? TANÍTS MESTER!!!

Belépő, vacsora, lakás, kocsi, hétvégi buli, esküvő, csajozós ruha, ajándék, ... ezek ingyen vannak?"

Általában a szüzek gondolkodnak így, akik egy ideje nem ápolnak szoros kapcsolatot a valósággal, max filmeken keresztül.

2023. febr. 25. 15:25
 52/92 anonim ***** válasza:
88%
#49: attól még, hogy eljátssza, hogy fogalma sincs, mit jelent itt pénzért trollkodni, még simán hazudhat. Elvégre neki a hazudozás a második anyanyelve.
2023. febr. 25. 15:30
 53/92 anonim ***** válasza:
13%

51.

Ne terelj! NEKED, ingyen van a randi? Nem kell fizetned az étteremben? Nem kell kocsival menned a csajért? ...

2023. febr. 25. 15:37
 54/92 anonim ***** válasza:
82%

53-as: A randi senkinek sincs ingyen. A nőnek sem. Ha kifizetem a fogyasztásomat, akkor te hímringyó leszel? Ne mondd már...

Az ismerkedés, a szociális élet meg a programok pénzbe kerülnek, de normális ember élvezi ezeket. Aki meg a tévé előtt akar megpenészedni, az keressen olyat, akinek szintén ez a nagybetűs Élet.

2023. febr. 25. 15:40
 55/92 A kérdező kommentje:

Nem igazán értem ki fizetne ezért. Főleg, hogy 10 ezer forint felett van az órabérem így drága mulatság lenne.

Ha ti nem írtok be minden kérdésem alá 100+ választ akkor mire kapnék pénzt?

Ezen logika alapján titeket fizetnek.

2023. febr. 25. 15:50
 56/92 anonim ***** válasza:
91%
#55: NEKED nem is kell értened. Elég, ha mi értjük... XDDDDD
2023. febr. 25. 15:52
 57/92 A kérdező kommentje:

Nem lehet olyat érteni amiben nincs logika. Itt forgalmat ti generáltok, nem én. Az, hogy ennyire rajongó nő lesi a kérdéseim és válaszol folyamatosan az csak az ő dolguk.

Aki meg "XDDDDDD" -t ír le, arról egyből tudom, hogy nem a legélesebb kés a fiókban, így érthető a válaszod.

2023. febr. 25. 16:02
 58/92 anonim ***** válasza:
96%
57 Válaszolj már... Ha ennyire jó prostizni, akkor miért probléma, hogy a normális nők elutasítanak. Erre kérek egy kielégítő választ.
2023. febr. 25. 16:07
 59/92 anonim ***** válasza:
88%

Az én férjemnek sok kalandja volt, bár ezeket nem büszkén meséli, de legalább elmondhatom róla, hogy 1 tudja, hogyan kell kielégíteni a nőket, 2 tudja, hogyan kell felszedni a nőket.

Míg aki elmegy a prostihoz odaadja a pénzt és szó szerint szinte megerőszakolja. Lese szarja mit érez a nő, hisz ez a munkája... Undorító a felfogás. Egy ilyen ember számomra mit tudna nyújtani?

Te szexeltél, de sose szerelmeskedtél. Érdekes módon sose szerettem szexelni. Viszont amikor az urammal vagyok akkor a csillagok között érzem magam, tudod miért mert szeretem és ő is engem. Több mint állati ösztön. Mi azon vagyunk, hogy a másik minden igényét kielégítsük és nem csak a saját kis vágyaink a fontosak.

2023. febr. 25. 16:10
 60/92 A kérdező kommentje:

Meguntam már a prostizást, 3 éve nem voltam. Most már rendes nőt akarok aki máshogy is kiszolgál nem csak szexuálisan.

Olyan hülye ez a megerőszakolás duma.. ennyi erővel te kényszermunkára veted a fodrászod , nem szégyenled magad? Hát pénzt fizetsz, hogy elvégezze a munkáját? Minek nézed őt? Valami rabszolgának? Le ne térdeljen eléd?

Na látod, pont ez, "sose szerettél szexelni" , az ilyen nővel csak nyöszörgés a szex.

2023. febr. 25. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!