Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelprobléma görbe tükör...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelprobléma görbe tükör a romlott, elaljasodott társadalomnak?

Figyelt kérdés

Attól függetlenül is, hogy valaki incelként definiálja magát vagy sem (a negatív prekoncepciók miatt ettől talán szerencsésebb eltekinteni), elvitathatatlan, hogy rengeteg (és egyre több) sikertelen, tartósan magányos férfi van.

Ha egy társadalom valóban egyenlőségpárti és elvek szintjén és gyakorlatban is komolyan veszi a nemek közti egyenlőséget, akkor már magában ez a tény permanens közfelháborodást kellene, hogy előidézzen, hiszen a társkeresésben a férfiak ma már nem is alárendelt szerepben vannak, hanem gyakorlatilag mellékes, jelentéktelen, cselekvőképességüktől megfosztott tényezők. Milyen dolog az, hogy a nők egész nyugodtan 70 oldalas bevásárlólistákkal rohangálhatnak "elvárások, alapvetések" címszó alatt, a férfiaktól pedig az az egyetlen elfogadható magatartás, hogy mindezt teljesítsék, és ezen túl még mindig ott van a "mit tudsz ezeken túl nyújtani" kérdéskör, további végtelen számú, javarészt teljesíthetetlen elvárással.

És ugye itt is olyan férfiakról beszélünk már, akik egyáltalán eljutnak odáig, hogy akár csak egy nő is szóba álljon velük, kicsit előnytelenebb külsővel gyakorlatilag megölheti magát az ember, mert a magányon kívül sok minden nem vár rá. Felső középosztály alatt kb. szintén, mert a legtöbb nő ma már a gazdasági haszonszerzést látja az egyik, ha nem a legfontosabb szempontnak a párkapcsolatokban.

Könyveket lehetne írni arról, hogy mennyi probléma van az erkölcstől, moráltól megszabadult, ösztönállati szintre visszazüllött társadalom ámokfutásával a párkapcsolati piacon, és ennek csak az egyik következménye az incelprobléma, de mi kell ahhoz, hogy valódi változásokra esély nyíljon, és normalizálódjanak a nemek közötti viszonyok?

2023. jan. 9. 19:27
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/340 anonim ***** válasza:
2023. jan. 9. 22:07
 72/340 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a mi civilizációnk egyedei túlnyomórészt a monogám, heteroszexuális párkapcsolatot preferálják, logikus, hogy kb. ugyanannyi férfi él párkapcsolatban mint nő. Ha pedig a lehetőségek száma közel azonos, akkor miért is lennének hátrányban a férfiak?
2023. jan. 9. 23:01
 73/340 anonim ***** válasza:
26%
Kaparj össze egy csúnya csajt és egyből lesz valakid. 🤷🏻‍♀️ Hidd el, az a csajszi még örülni is fog, hogy végre van valakije.
2023. jan. 9. 23:14
 74/340 A kérdező kommentje:

#32 " a kiegyensúlyozottság azt jelenti, hogy el tudod viselni az elutasításokat."

Egy darabig elviseli az ember, én is elviseltem, sőt, hazudtam magamnak, hogy majd jobb lesz. Aztán szembejött a valóság, újra és újra. Hosszú távon ez elviselhetetlen.

#45 "magas"

Elliot Rodger 175 cm volt, nem tudom az hol számít magasnak.

#59 Az nem érv, hogy a többség nem tévedhet. Az arány pedig messze nem 99-1, ennél még az incelek is többen vannak, akik a párkapcsolati értelemben véve sikertelen férfiak töredéke.

Esélyegyenlőségről beszélni nettó idiotizmus, totális esélyegyenlőség ezen a területen valószínűleg még egy ideális világban sem lenne elérhető, mindenesetre az óriási, és egyre növekvő különbségek csökkentése közérdek kéne, hogy legyen.

2023. jan. 9. 23:41
 75/340 A kérdező kommentje:

Egyébként Elliot heightcel volt, többször utalt rá az esszéjében, hogy a magassága volt az egyik oka a sikertelenségének.

[link]

2023. jan. 9. 23:42
 76/340 anonim ***** válasza:
100%

"Egy darabig elviseli az ember, én is elviseltem, sőt, hazudtam magamnak, hogy majd jobb lesz. Aztán szembejött a valóság, újra és újra. Hosszú távon ez elviselhetetlen."

Ha te egy darabig elviselted meg hazugsággal tartottad fenn magad, akkor te nem voltál kiegyensúlyozott.

175 centis férfi azt mondja, hogy a magassága miatt nem tudott becsajozni? XD na ne szivasson már:D Tapasztalatból mondom, hogy 175 centi bőőven elég a csajozáshoz.

2023. jan. 9. 23:57
 77/340 anonim ***** válasza:
100%

Te komolyan egy tömeggyilkos szavára adsz? Ezután csodálkozol, hogy sikertelen vagy nem csak a nőknél, de alapvetően szociálisan?

A 175 centis magasság az átlag a férfiaknál:

[link]

2023. jan. 10. 00:01
 78/340 anonim ***** válasza:
100%
175 cm alatti pasiknak nincs nőjük?
2023. jan. 10. 00:02
 79/340 anonim ***** válasza:
96%

Semmi baja nem volt annak a fickónak a külsejével. Még én is elmentem volna vele randizni, mivel magasabb nálam és relatíve jóképű. Egy elmebeteg mocskos féreg, akinek gondolom a személyisége sosem létezett. Ez a baja a legtöbb incelnek. A pénzetek, a külsőtök meg minden hasonló szar miatt bőgtök. Nem tűnik fel, hogy belülről rohadtok? Nincsenek barátaitok sem, mert szerezhetetlen, undorító nyomorult gecıládák vagytok. A társadalom csótányai.

2023. jan. 10. 00:07
 80/340 anonim ***** válasza:
100%
Heightcel 🤣 Köszi, ezt még nem hallottam
2023. jan. 10. 00:10
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!